FOTO EXCLUSIV Socaciu, de nerecunoscut înainte de a deveni consul în Canada

Victor Socaciu

Victor Socaciu
Fotografii: Alex Muscaliu

Peste două săptămâni, Victor Socaciu începe un nou capitol în viaţa sa. Va pleca la Montreal, unde a fost numit Consulul General al României.

Fotoreporterii Click! l-au surprins cu o înfăţişare nouă: s-a mai împlinit, şi-a vopsit părul şi şi-a lăsat barba să crească.

Zoom
Iunie 2014: Victor Socaciu e de nerecunoscut: s-a îngrăşat şi are părul şi barba vopsite „ciudat”

Cariera muzicală este acum pe locul al doilea pentru Victor Socaciu (61 de ani). După mai bine de 20 de materiale discografice lansate şi zeci de şlagăre, artistul de muzică folk se pregăteşte să plece la Montreal (Canada), unde, timp de patru ani, va fi Consulul General al României.

Zoom
Cântăreţul şi-a luat mâncare, bere, vin şi ţigări

Artistul este pe ultima sută de metri cu preparativele şi a recunoscut, pentru Click!, că va lua o pauză în activitatea concertistică. „La 31 martie am lansat un CD pe versuri de Nichita Stănescu („Îmbrăţişarea”, n.r.). Asta este ultima mea ispravă. Dar nu o să mai am timp de concerte. În zece zile plec din ţară, cam aşa, poate două săptămâni”, a spus Victor Socaciu.

Până să plece în Canada, artistul are o grijă. Vrea să mai scape de câteva kilograme. Săptămâna trecută, Victor Socaciu a fost surprins de fotoreporterii Click! la un supermarket din Capitală. Se vede cu ochiul liber că silueta solistului a avut de suferit. Dar artistul ne linişteşte şi spune că nu este nimic îngrijorător.

Zoom
Cântăreţul era mult mai „natural” în urmă cu doi ani

„M-am îngrăşat, da, am mai pus câteva kilograme. Dar nu e nimic deosebit, am avut o perioadă de inactivitate, să spun aşa, şi din cauza asta am luat câteva kilograme, dar o să intru într-un program mai strict aşa, în curând”, a spus Socaciu, pentru Click!

Până atunci, însă, în coşul de cumpărături al solistului am putut remarca produse deloc dietetice, printre care şi multe doze de bere. Ba, mai mult, Socaciu s-a întors în magazin când şi-a dat seama că a uitat să cumpere ceva important, o sticlă cu vin şi două pachete de ţigări, vicii la care artistul nu poate renunţa. Tot la capitolul schimbări, Socaciu se poate lăuda cu o freză nouă: şi-a vopsit podoaba capilară. Mai puţin perciunii, pe care a preferat să-i păstreze cărunţi. În plus, Socaciu poartă acum barba lungă. Stiliştii îi recomandă să fie mai îngrijit pe viitor.

„E urât că a folosit o vopsea prea închisă. Îi recomandăm să nu se mai vopsească singur, dar să se vopsească mai des, să fie mai atent. Dacă se prezintă la un salon o dată la două săptămâni, se poate da cu un nuanţator şi va părea că are părul natural, nu ar sări în evidenţă că e vopsit. Pentru noua funcţie, credem că i s-ar potrivit mai degrabă părul scurt şi lăsat alb. Barba pare ok, dar şi ea trebuie tunsă şi îngrijită într-un salon”, ne-au spus specialiştii.

A divorţat de Marina Almăşan acum doi ani

Plecarea la Montreal este o ocazie bună pentru Socaciu să uite şi de ruşinea pe care i-a făcut-o fosta nevastă, Marina Almăşan (51 de ani). În martie s-au împlinit doi ani de când artistul a divorţat de prezentatoarea tv, după ce a descoperit că aceasta îl înşală cu omul de afaceri Georgică Cornu.

După ce ziarul Click! a scos la iveală relaţia extraconjugală pe care Marina Almăşan o avea cu omul de afaceri Georgică Cornu din decembrie 2011, la 8 martie 2012, Victor Socaciu a divorţat de prezentatoarea tv. Marina a încercat să ţină ascunsă idila interzisă, dar nu i-a reuşit, chiar dacă umbla deghizată, cu perucă blondă pe cap şi ochelari mari de soare şi prefera să-şi consume nopţile de amor la Milano, departe de ochii curioşilor. Victor Socaciu şi Marina Almăşan au împreună un băiat, Victoraş (16 ani), care locuieşte cu vedeta tv.

Click! Spune

În 2009, Victor Socaciu a suferit un transplant de rinichi, la Cluj. Organele au provenit de la o fetiţă de 10 ani, aflată în moarte cerebrală în urma unei operaţii complicate pe creier. Până la acea intervenţie, cântăreţul a suferit mult timp de insuficienţă renală cronică şi făcea dializă. Acum, artistul are patru rinichi, cei bolnavi neputând fi înlăturaţi de medici, din cauza unor complicaţii.

loading...

Citește și