FOTO EXCLUSIV Marius Moga a devenit un adevărat lumbersexual. Juratul de la «Vocea» arată ca «omul pădurii» cu barba asta!

marius-moga-acum.jpg

Acum. Aşa l-am surprins zilele acestea pe Marius Moga. Barba îi vine de minune şi îl face să pară mai macho
Foto: Alex Muscaliu

Degeaba face reclame la aparate de ras, nu-l mai crede nimeni! Marius Moga n-a mai trecut de mult timp pe la frizer, iar noi l-am surprins cu noua înfăţişare, o barbă neagră, mare şi deasă şi mustăţi ca de otoman. Stiliştii îi dau însă o bilă albă, pentru că barba e la mare modă anul acesta.

“Pe banii mei, pe barba mea”, aşa cântă Marius Moga (33 de ani) în cel mai nou hit al său şi se pare că a făcut o obsesie pentru această podoabă. Şi cum la televizor nu a mai apărut de mai bine de 5 săptămâni, finala de la „Vocea României” având loc pe 19 decembrie 2014, barba lui Moga a avut suficient timp să crească nestingherită, neatinsă de vreo lamă ascuţită.

moga-inainte-doar-.jpg

Înainte. Fără barbă, Marius arăta mai degrabă ca un adolescent

Noi l-am surprins recent cu noua înfăţişare, pe străzile din Capitală, compozitorul semănând perfect cu “omul pădurii”, mai modern spus cu un lumbersexual (n.r. lumber înseamnă cherestea în limba engleză).

Poarta barbă de aproape un an

 • Marius a decis de anul trecut să-şi lase barba să crească
  Marius a decis de anul trecut să-şi lase barba să crească
  Foto Click!
 • Indiferent unde se află, Marius este recunoscut după barba sa
  Indiferent unde se află, Marius este recunoscut după barba sa
  Foto Click!
 • Aspectul de om al pădurilor este unul nou pentru artist
  Titlul de «om al pădurilor» este unul nou, dobândit de artist după luni în care nu s-a bărbierit deloc
  Foto Click!
 • Iubita lui Marius, Bianca Lapuste nu pare deranjată de barba artistului
  Iubita lui Marius, Bianca Lapuste, nu pare deranjată de barba artistului
  Foto Click!
 • Maximize

1/4
N-a folosit lama de ras în vacanţă

Acest termen defineşte noua tipologie masculină, la modă în 2015, adică bărbatul viril, cu barbă, cu tatuaje, dar care arată bine şi la costum elegant, şi în cămaşă sport, cadrilată.

vosmin-tudoran.jpg

Cosmin Tudoran, ex-Ca$$a Loco, arată ca un viking fioros

De altfel, Marius şi-a lăsat barba să crească din mai 2014, atunci când a semnat un contract de imagine cu o celebră firmă de electronice şi electrocasnice, promovând anumite aparate de ras. Totuşi, la vremea aceea, podoaba lui nu era la fel de impunătoare ca aceasta de acum. În showbiz-ul autohton îi mai ţin isonul solistul Silviu Paşca (29 de ani), fost concurent la “Vocea României”, în 2013, şi Cosmin Tudoran (35 de ani), ex-Ca$$a Loco.

silviu-pasca.jpg

Un adevărat lumbersexual arată precum Silviu Paşca, fost concurent la “Vocea României”

Ambii au nişte bărbi impresionante şi fac parte din “Comunitatea bărboşilor şi a mustăcioşilor din România” şi se pare că, uşor-uşor, şi lui Moga tot acolo îi va fi locul.

Cristi Pascu: “Anul acesta se poartă bărbile şi mustăţile mari”

cristi-pascu.jpg

Cristi Pascu, celebru hair-stylist și consilier de imagine

Moda bărbilor a fost analizată pentru Click! de Cristi Pascu, celebrul hair-stylist și consilier de imagine (cristipascu.ro), acesta oferindu-i o bilă albă lui Marius Moga pentru noua lui înfățișare.

lumberu-foto-guliver-.jpg

Bărbaţii puternici, care arată ca ieşiţi din grotă, sunt din nou la modă. Acum se numesc lumbersexuali
Foto: Guliver/Getty Images

În cazul lui Cosmin Tudoran nu este chiar ceea ce se poartă acum, căci barba lui aduce mai mult spre bărbile dacilor. Moga, în schimb, are o barbă îngrijită și acest lucru se vede. Nici nu mă așteptam la el să umble ca un haiduc. Bărbile se poartă în acest sezon cât mai mari cu putință și cu mustățile aferente, însă părul ar trebui să fie un pic mai scurt. Barba se piaptănă în fiecare zi și se aranjează în funcție de textura firului de păr. Cele mai aspre ar trebui tunse cu regularitate, la 3 săptămâni, și totodată date cu balsam. Putem folosi zilnic și o picătură de ulei de păr pentru hidratare. În cazul bărbilor mai moi, mai maleabile, se poate folosi fixativul”, a declarat, pentru Click!, Cristi Pascu. Acesta ne-a confirmat că bărbații declarați lumbersexuali sunt în tendințe anul acesta.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1