FOTO EXCLUSIV! Iată cu cine se iubește „Cârcotaşa” Ioana Petric

Ioana Petric 8.jpg

Ioana Petric Cronica Carcotasilor iubit
Ioana Petric este prezentatoarea emisiunii „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV, show care este în vacanță până la primăvară
foto: Click!

Începutul lui 2015 o prinde îndrăgostită pe frumoasa roșcată. Din decembrie, Ioana Petric trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu solistul trupei Narcotic Sound, cunoscut şi cu numele de scenă Christian D (31 de ani). Deşi îndrăgostiți până peste cap, cei doi nu au petrecut împreună Revelionul. Au recuperat, însă, imediat după trecerea în 2015, căci au plecat într-o scurtă vacanţă în Buşteni, alături de gaşca lor de prieteni.

Ce bine le stă împreună 

 

Ioana Petric si Christian D 1.jpg

Ioana Petric Christian D iubiti
Ioana Petric și Christian D. (în stânga) formează un cuplu din decembrie 2014
foto: arhiva personală

 

„Le stă foarte bine împreună şi formează un cuplu frumos. Sunt nedespărţiţi, se vede că sunt la început de relaţie şi sunt ca doi copii. Ioana va pleca în Austria, cu un proiect legat de televiziune, dar şi cu câţiva bloggeri, însă nu se ştie încă dacă vor merge împreună, pentru că au şi proiecte separte”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, o sursă din preajma celor doi.

Ioana Petric si Christian D 2.jpg

Ioana Petric Christian D iubiti
Cei doi s-au cuplat chiar înainte de Crăciun, dar Revelionul nu l-au putut petrece împreună
foto: arhiva personală

 

Cum s-au cuplat cei doi? Ioana şi Christian se întâlneau foarte des la petreceri mondene şi, încet-încet, între ei s-a aprins „scânteia”. Chiar înainte de Crăciun, așa că au profitat de ocazie şi au schimbat cadourile de la Moşul, apoi au petrecut cu niște colegii de la casa de producție „DeMoga Music”, unde Christian D. are studioul de înregistrări.

Ioana Petric si Christian D 3.jpg

Ioana Petric Christian D iubiti
Ioana și Christian D. au foarte mulți prieteni comuni
foto: arhiva personală

Ioana Petric se antrenează pentru Austria

Roşcata de la „Cronica Cârcotaşilor” şi-a început noul an în Carpaţii României. În curând va merge în Alpii Austriei, pentru a se antrena pentru o aventură incredibilă. Ioana s-a familiarizat deja cu placa de snowboard, pe pârtia din Buşteni, din dorinţa de a pleca „cu lecţiile făcute” în Austria. La 17 ianuarie, vedeta Prima TV intră în „echipajul” #Auskia, unul format din 12 bloggeri, artişti, regizori, fotografi şi pasionați de sporturile de iarnă. Fiecare component al găştii va scrie, pe blogul personal, despre experienţele trăite timp de șapte, Ioana având misiunea de a învăţa cât mai multe despre snowboard. Cât de bine o va face, veţi citi, zilnic, pe blogul ei.

Totul despre „Cârcotaşa” de la Prima TV

 • Ioana Petric Cronica Carcotasilor iubit
  Când s-a lansat la „Cronica Cârcotașilor”, ca „Bebelușă”, Ioana era blondă
  foto: arhiva personală
 • Ioana Petric Cronica Carcotasilor iubit
  S-a născut la 25 octombrie 1990, în Cluj-Napoca
  foto: arhiva personală
 • Ioana Petric Cronica Carcotasilor iubit
  Și-ar fi dorit să devină horticultor, pentru că-i plac foarte mult florile
  foto: arhiva personală
 • Ioana Petric Cronica Carcotasilor iubit
  A absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universității București
  foto: arhiva personală
 • Ioana Petric Cronica Carcotasilor iubit
  Când s-a făcut roșcată, Ioana și-a mai tuns puțin părul
  foto: arhiva personală
 • Ioana Petric Cronica Carcotasilor iubit
  A debutat în televiziune acum șapte ani și s-a afuirmat ca „Bebelușă” dansatoare în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV
  foto: Click!
 • Ioana Petric Cronica Carcotasilor iubit
  Dansează de la vârsta de trei ani, dar este pasionată și de actorie
  foto: Click!
 • Maximize

1/7

Ioana Petric s-a născut la 25 octombrie 1990, în Cluj-Napoca. Părinții ei se numesc Marinel și Daniela, ambii fiind ingineri. Nu are frați, deși și-ar fi dorit. A absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universității București, dar și-ar fi dorit să fie horticultor, pentru că-i plăceau florile. Când a realizat că a omorât toate plantele din casă, a luat decizia finală: dansatoare sau actriță. Dansul a avut de câștigat, mai ales că Ioana avea experiență. A debutat pe scenă, ca dansatoare, la doar 3 anișori. Prima experiență în televiziune a fost acum mai bine de șapte ani. După ani la rând în care a dansat pe pupitrul „Cârcotașilor” de la Prima TV, anul trecut, în toamnă, Ioana a fost avansată de la „Bebelușă” la prezentatoare a emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Cel de-al doilea sezon cu Ioana Petric și Alex Bogdan la pupitru va începe, cel mai probabil, din martie, până atunci „Cârcotașii” fiind în vacanță.  

Cine este Christian D.

Christian Dumitrescu 1.jpg

Christian D Dumitrescu Narcotic Sound
Christian Dumitrescu are 31 de ani, a absolvit Istoria, dr s-a lansat ca solist și s-a consacrat alături de trupa Narcotic Sound
foto: arhiva personală

 

Pe numele real Cristian Dumitrescu, solistul s-a născut în Constanţa, la 28 octombrie 1983. A absolvit Facultatea de Istorie și Științe Politice, din cadrul Universității „Ovidius” din orașul natal. S-a lansat în muzică cu trupa Reflex, iar în 2008 a fost cooptat în formația Narcotic Sound. Alături de colegii săi, a lansat mai multe piese, printre care şi hit-urile „Mamasita” (în 2011) şi „Danca Bonito” (2012) şi „Labirint de sentimente” (2014).

Ascultă hit-ul care l-a făcut celebru

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5