FOTO EXCLUSIV Florin Piersic jr., îndrăgostit de bicicletă! Actorul adoră mersul pe două roţi

florin_piersic_jr.jpg

florin piersic jr, bicicleta, amic, strada, tatuaje
Look-ul rebel al lui Florin Piersic jr. e completat perfect de tatuajele pe care le are pe mâini
foto: Blitz
Citeste tot despre: 

Florin Piersic jr. profită de ultimele zile călduroase din această toamnă ca să dea frâu liber pasiunii pe care o are, mersul pe bicicletă. Recent, actorul a demonstrat încă o dată că nimic nu-l poate da jos din şa, nici măcar o întâlnire cu un amic.

Fororeporterii Click! l-au surprins recent prin centrul oraşului în timp ce pedala de zor. Deşi este şi şofer, Florin Piersic jr. preferă să meargă pe bicicletă în zilele cu vreme frumoasă şi astfel să facă şi mişcare. Actorul s-a echipat corespunzător pentru plimbarea cu vehicului cu două roţi. 

florin_piersic_jr._2.jpg

florin piersic jr, bicicleta, amic, strada, tatuaje
Florin Piersic jr. e pasionat de mersul pe două roţi
foto: Blitz

Şi-a tras nişte pantaloni lejeri, un tricou foarte comod şi un rucsac numai bun pentru o excursie pe bicicletă. La întâlnirea pe care a avut-o cu un amic pe stradă, actorul a preferat să rămână în şa şi să stea la un pahar de vorbă. După ce a încheiat conversaţia, actorul şi-a văzut mai departe de drum.   

Loading...

Citește și

  • Florin Piersic jr. a fost dintotdeuna un rebel, însă acum dovedeşte acest lucru şi în trafic. El a fost surprins, iniţial, în zona Gării de Nord din Capitală.

  • Are 46 de ani şi şi-a câştigat faima de rebel datorită şi look-ului său nonconformist! Însă Florin Piersic jr. ştie să şocheze, căci după apariţiile sale la evenimente mondene, unde apare îmbrăcat lejer şi încălțat cu bocanci, acum va apărea într-un proiect foarte schimbat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1