FOTO EXCLUSIV! Angela Gheorghiu se mărită la 50 de ani?

angela_1.jpg

angela gheorghiu
Angela, alături de familia iubitului ei Mihai Ciortea
Foto Arhivă Personală

E mai fericită ca niciodată alături de iubitul cu 22 de ani mai tânăr. Angela Gheorghiu (49 de ani) și stomatologul Mihai Ciortea au dovedit la un eveniment care a avut loc la Cluj că sunt o adevărată familie.

Surpriză de proporții la Cluj-Napoca, acolo unde Angela Gheorghiu a fost așteptată vineri (3 octombrie) să-și ridice diploma „Doctor Honoris Causa”, de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima". Soprana a fost însoțită la eveniment nu doar de iubitul ei, Mihai Ciortea (27 de ani), ci și de familia acestuia, fratele - Claudiu și părinții - Adina și Tudor Ciortea. Se pare că Angela Gheorghiu are o relație foarte apropiată cu mama iubituui ei, pentru că la pozele oficiale artista a ținut-o de mână pe femeie. Fotografia în care Angela este alături de familia iubitului pare ca desprinsă dintr-un album de familie. Cine știe, poate soprana are gânduri de nuntă până la anul, când schimbă prefixul la 50 de ani. Relația este cu atât mai serioasă cu cât și ea l-a introdus în familie pe tânărul stomatolog, încă de acum câteva luni, după cum relata Click!, în exclusivitate.

GALERIE FOTO EXCLUSIVĂ

 • angela
  Angela Gheorghiu după înmânarea titlului universitar
  Foto Arhivă Personală
 • angela
  Artista a fost vădit emoţionată pe parcursul evenimentului
  Foto Arhivă Personală
 • angela
  Dumitru Farcaş şi Ion Bocşa au fost alături de Angela la această ocazie specială
  Foto Arhivă Personală
 • angela gheorghiu
  Angela, alături de familia iubitului ei Mihai Ciortea
  Foto Arhivă Personală
 • angela gheorghiu
  Familia iubitului Mihai a fost prezentă la eveniment
  Foto Arhivă Personală
 • angela gheorghiu
  Persoanele importante din viaţa sopranei nu au putut lipsi de la decernare
  Foto Arhivă Personală
 • angela gheorghiu
  Fanii au putut lua autografe de la proaspătul Doctor Honoris Causa
  Foto Arhivă Personală
 • Maximize

1/7

Angela Gheorghiu a mulţumit pentru titlul oferit şi a spus că speră să revină anul viitor la Cluj-Napoca. „Clujul este prima scenă unde am cântat şi sper că anul viitor, când se împlinesc 25 de ani de la debut, să mă reîntorc pentru a sărbători acest eveniment", a spus Gheorghiu. Soprana a fost foarte emoționată pe toată durata evenimentului, semn că prezența familiei iubitului în public nu a lăsat-o rece, ba chiar a fost foarte importantă pentru ea.

"Academia de Muzică sărbătoreşte anul acesta 95 de ani de la înfiinţare. În noul an universitar, Senatul Academiei doreşte să onoreze cea mai cunoscută şi apreciată voce feminină a ultimelor decenii, soprana Angela Gheorghiu, care a primit titlul de Doctor Honoris Causa pentru întreaga carieră. Prezenţa la Cluj-Napoca a unei personalităţi culturale de anvergura maestrei Angela Gheorghiu onorează comunitatea academică clujeană. Acest moment este important atât pentru spiritul cultural local, cât şi pentru cel naţional", au subliniat reprezentanţii Academiei de Muzică, potrivit Mediafax.

Soprana Angela Gheorghiu s-a născut în Adjud, judeţul Vrancea, şi a urmat cursurile Universitaţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. Şi-a făcut debutul internaţional în anul 1992 la Royal Opera House Londra jucând în opera „La Boheme" de G. Puccini, iar în acelaşi an a debutat atât în SUA la Metropolitan Opera din New York, cât şi în Austria la Opera de Stat din Viena.

loading...

Citește și