FOTO Emoţii mari pentru Teo! Fiica ei a început clasa a V-a

teo_trandafir.jpg

Teo şi fiica ei, în ziua în care Maya a început clasa a cincea
Sursă foto:Facebook
Citeste tot despre: 

Emoţii mari pentru Teo Trandafir. Fiica ei, Maya, a început clasa a V-a, iar prezentatoarea TV s-a pregătit aşa cum se cuvine pentru un asemenea eveniment, important atât penrtu copii, cât şi pentru părinţi.

Cu braţele pline de flori şi cu mari emoţii, Teo a mers astăzi, împreună cu fiica ei, la şcoala unde aceasta este înscrisă. Ulterior, prezentatoarea a povestit pe blogul eu ce sentimente au încercat-o când Maya şi-a regăsit colegii de şcoală.

"Nu-mi amintesc să fi avut atâţia fluturi în stomac în clasa întâi sau într-a cincea, ca elev, în prima zi. Acum îmi dau seama ca prima zi de scoală se desfăşoară la două etaje: unul mai mic, unde se schimbă priviri iscoditoare şi smechere şi unul mai sus, nivelul nostru ocrotitor, cald, tandru. Toţi părinţii îşi iubesc copiii. Toţi copiii au nevoie de iubire şi încurajare, de sprijin şi atenţie. Azi a fost ziua în care toate astea s-au întâmplat, poate mai mult ca-n alte zile. Succes, copii! Noroc şi curaj! Suntem aici, în spate, cu florile-n mâini…", a scris ea, pe pagina personală.

Vezi mai jos câteva imagini din prima zi se şcoală a fiicei lui Teo

  • Teo şi fiica ei, în ziua în care Maya a început clasa a cincea
    Sursă foto:Facebook
  • Teo şi Maya, în ziua în care copila a început clasa a cincea
  • Maia a început clasa a cincea
    Sursă foto:Facebook
  • Maximize

1/4
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1