FOTO Cu ce se ocupă Răduleasca atunci când nu e cu pilotul austriac!

radulescu_2.jpg

Mihaela Rădulescu menţine stil sănătos viaţă
Mihaela Rădulescu se menţine cu un stil sănătos de viaţă
Foto: Arhivă personală

După ce a dat pe faţă relaţia pe care o are cu pilotul austriac Felix Baumgartner (45 de ani), Mihaela Rădulescu (45 de ani) continuă sa se implice în activităţi caritabile şi sportive, aşa cum ne-a obişnuit.

Săptămâna trecută a fost una intensă pentru jurata de la "Românii au talent". Ea s-a implicat împreună cu fiul său, Ayan (11 ani), în maratonul caritabil "No finish line". Totodată, ea l-a şi susţinut şi sponsorizat pe instructorul de zbor cu parapanta şi salvamontistul profesionist român Toma Coconea, în cursa de 8 zile şi 7 nopţi de la Monaco.

echipa_romania_la_maraton_no_finish_line.jpg

Mihaela Radulescu fiu Ayan Toma Coconea
Mihaela Rădulescu se implică în activităţi caritabile la nivel internaţional
Foto: Pro TV

La acest maraton au luat startul peste 20.000 de participanţi, printre care 50 de maratonişti de talie mondială. Un maraton la finalul căruia Toma Coconea a ieşit învingător la categoria sa, fiind primul dintre 1588 de participanţi și iubit concurent pentru fair play-ul de care a dat dovadă.

Mihaela e mândră de performanța echipei României formată din ea şi fiul său, Ayan, Toma Coconea, Daniel Pisică și Antoaneta Mihordea. Mihaela a parcurs 80 km, iar Ayan, fiul său a alergat 181 de Km în ultramaratonul de 8 zile si 7 nopți. La final, rezultatul echipei a adus o donație de peste 1500 euro. Toţi participanţii la maraton au fost uniţi de un singur ţel, acela de a face o donaţie pentru nişte copii cu grave probleme de sănătate, ce necesită intervenţii chirurgicale pe care nu le pot suporta financiar.

mihaela_radulescu_-_no_finish_line.jpg

Mihaela Radulescu fiu Ayan Toma Coconea
Mihaela este mândră de performanța echipei României formată din ea şi fiul său, Ayan, Toma Coconea, Daniel Pisică și Antoaneta Mihordea
Foto: Pro TV
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1