FOTO Ce bine arată soția lui Răzvan Fodor nemachiată, la plajă! Unde își petrece Irina vacanța

irina-fodor1.jpg

Irina Fodor, surprinsă la plajă fără machiaj
Foto: Mihai Ionescu

În timp ce Răzvan Fodor este preocupat cu lucrul la București, soția acestuia, Irina, împreună cu fiica lor, au decis să se relaxeze ele și pentru acesta, la mare.

Irina Fodor a fost surprinsă pe plajă de către fotoreporterii Click! cu fața curată, fără pic de machiaj, așa cum ar trebui, de altfel, să se și „poarte” pe litoral.

Aparatul de fotografiat nu a surprins nicio diferență între cum arată soția lui Fodor machiată și cum arată atunci când nu folosește cosmetice, semn că aceasta se bucură de un ten sănătos, fără probleme care necesită acoperire.

irina-fodor2.jpg

Irina Fodor, la plajă
Foto: Mihai Ionescu

Irina Fodor, nemachiată la plajă

Irina și fiica ei, Diana, împreună cu câteva prietene de familie, au mers pe plajă în Năvodari, unde s-au bucurat de soare, mare și liniște. Răzvan Fodor și-ar fi însoțit și el „fetele”, însă acesta este ocupat cu filmările pentru emisiunea „Burlacul”, difuzată de Antena 1, unde a obținut de curând rolul de prezentator, după ce a câștigat și la „Asia Express”, alături de chef Sorin Bontea.

irina-fodor-fiica.jpg

Irina Fodor și Diana
Foto: Instagram

„Aș fi vrut să vă zic că pozele astea sunt făcute de soț, că uite cum surprinde el aura, frumusețea exterioară și interioară, Yin-ul și Yang-ul pe persoană fizică, că talentul fotografic i se trage de la câtă iubire îmi poartă...de unde? Soțu’ e la filmări, la București, și pe noi ne-a lăsat amanet pe aici. Ee, lasă, că m-am descurcat cum am putut!”, a scris Irina Fodor pe Instagram, în dreptul unor fotografii de la mare.

irina-fodor3.jpg

Irina Fodor, surprinsă la plajă fără machiaj
Foto: Mihai Ionescu

Răzvan Fodor, prezentatorul noului sezon al emisiunii «Burlacul» de la Antena 1

el de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul îl va regăsi pe artistul Răzvan Fodor în ipostaza de prezentator, în curând, la Antena 1. Un burlac cu care s-a împrietenit repede și gândul că îl va putea ajuta pe acesta să își găsească soția l-au convins pe Răzvan Fodor să accepte rolul de prezentator în noul sezon al emisiunii.

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe <Burlacul>, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

 

 

Loading...