FOTO Alessandra Stoicescu și Laura Cosoi își împărtășesc sfaturile de mămici

laura-cosoi-alesandra-stoicescu.jpg

Alessandra Stoicescu primește sfaturi pentru fetița ei, Sara, de la Laura Cosoi

Alessandra Stoicescu primește sfaturi pentru fetița ei, Sara, de la Laura Cosoi! Când se întâlnesc două mămici super îndrăgostite de fetele lor, sunt clare temele de discuție...

Alessandra Stoicescu și Laura Cosoi s-au văzut la un eveniment unde după celebrele poze la panou, s-au retras pentru a da și a primi diverse sfaturi de bună creștere a copiilor. Încă de când era însărcinată cu Sara, Alessandra urmărea pe rețelele de socializare cum Laura pleca cu fiica ei, Rita, în primele lor vacanțe, fără bonă, doar în familie.

Alessandra Stoicescu și Laura Cosoi își împărtășesc sfaturi legate de micuțele lor

Acum a întrebat-o pe Laura de unde a avut relaxarea și curajul de a face distanțe lungi cu un bebeluș, ce a pus în bagaje și toate detaliile necesare pentru o vacanță în trei în Maldive, Israel, la schi în Italia sau la plajă în Franța. Fiind de față și Sergiu, soțul Sandrei, n-a mai fost necesar să își ia notițe, iar după vreo oră de vorbit, s-au despărțit amândouă fericite, Laura salutând-o și pe micuța Sara, care tocmai a împlinit 2 luni.

sandra_laura_2.jpg

Cele două mamici s-au oprit să vorbească despre micuțele lor

Alessandra Stoicescu a devenit mămică în luna iulie a acestui an, vedeta dezvăluind că încă de când a aflat că este însărcinată radiază de fericire, întâmpinând momentul cu lacrimi de fericire. 

„Atâta emoţie şi atâta fericire am de trei zile că mă apucă plânsul. Azi plecăm acasă cu fetiţa noastră. (…) Am venit cu emoţii uriaşe. Este o sarcină pe care mi-am dorit-o mult. Am aflat de ea de Crăciun. Din acel moment a început… Sarcina a fost una uşoară. Doar ultima perioadă…Fetiţa avea cordonul ombilical de trei ori în jurul gâtului. Am făcut monitorizare zi de zi. Ne uităm amândoi la ea şi lăcrimăm”, spunea Sandra Stoicescu la externarea din spital, atunci când și-a dus pentru prima oară micuța acasă. 

img_8855.jpg

Sandra Stoicescu și Laura Cosoi „își împrumută” sfaturi de mămici
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1