Fostul soţ al Elenei Băsescu, cu noua iubită pe o insulă romantică! Ce fericiţi sunt!

maria_grigoriu.jpg

maria grigoriu syda
Maria Grigoriu se afișează din ce în ce mai des cu Bogdan Ionescu
Foto: captură Antena Stars

Iubita lui Bogdan Ionescu pleacă dintr-o vacanţă în alta. Dacă în urmă cu două săptămâni a vizitat Grecia, Insula Santorini, acum fotomodelul se relaxează în Italia, alături de Syda, care a dus-o într-unul dintre cele mai romantice locuri. Cei doi s-au fotografiat îmbrăţişaţi în Capri, semn că escapada i-a apropiat şi mai mult.

La începutul acestei veri o veste bombă cădea în rândul apropiaţilor Elenei Băsescu. Fostul ei soţ, Bogdan Ionescu (38 de ani), fusese văzut în compania altor tinere, ba chiar una dintre ele se pare că i-a picat chiar cu tronc. Bogdan se afişa într-un club din Herăstrău la finele lunii mai cu Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut în cercurile mondene. De atunci, relaţia celor doi nu a stat pe loc, iar la o lună distanţă îi găsim tot împreună, de data aceasta într-o escapadă romatică. Maria este cea care a dezvăluit că noul ei iubit o răsfaţă şi a dus-o într-unul dintre cele mai romantice locuri, Insula Capri.

 

iubita_syda.jpg

capri iubita syda maria grigoriu
Maria Grigoriu şi Syda se distrează în Italia
foto: arhiva personală

Dacă despre fostul soţ al Elenei Băsescu se ştie că face afaceri şi a divorţat după patru ani de mezina fostului preşedinte, Maria este o tânără care a cochetat cu moda în trecut, fiind prezentă la tot felul evenimente de profil. Şatena a lucrat şi ca hostess la unul dintre restaurantele din Herestrău şi a intrat într-o relaţie cu Syda după o despărţire dureroasă de fostul logodnic, unul dintre patronii celui mai în vogă club din Bucureşti, separare care a avut loc după o relaţie de câţiva ani.   

Loading...
 
 

Citește și

  • elena basescu bogdan ionescu

    În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

  • syda iubita maria grigoriu vacanta costum de baie

    A început vremea vacanţelor, iar iubita lui Bogdan Ionescu, fostul soţ al Elenei Băsescu, s-a înscris deja în cursa pentru un sejur relaxat la Marea Egee. Maria Grigoriu, noua parteneră a lui Syda, face furori în costum de baie, în Satorini, insula pe care a poposit de câteva zile alături de o prietenă.

  • elena basescu syda

    După o vară petrecută mai mult pe litoral, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, au decis să pună capăt mariajului început în 2012. Cei doi s-au despărțit amiabil și au ales varianta notarială pentru a-și încheia socotelile în calitate de cuplu. Elena şi Bogdan au doi copii împreună, Sofia Anais, în vârstă de trei ani, şi Traian jr, în vârstă de un an şi opt luni.

  • Cine a spus că depresiile feminine se tratează la coafor sau la cumpărături de haine nu a greşit. Pe această reţetă pare să mizeze şi Elena Băsescu, după ce fostul ei soţ s-a afişat cu noua iubită, un fotomodel cu picioare cât ale lui Naomi Campbell. EBa ne-a lăsat cu gura căscată cu ultima ei apariţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1