Fostul iubit al Danielei Crudu s-a cuplat cu o copie a brunetei

burlacita.jpg

cruduta valentin gane
Cruduța și Valentin Gane s-au cuplat la "Burlăcița"
Foto: arhivă personală

După ce Daniela Crudu şi Valentin Gane, câştigătorul de la “Burlăciţa”, s-au despărţit, fiecare a mers pe drumul lui. Cel care îi furase inima brunetei s-a mișcat destul de repede și deja i-a găsit o înlocuitoare Cruduței, care îi și seamănă acesteia.

alexandra_daniela_crudu.jpg

daniela crudu valentin gane
Noua iubită a lui Valentin Gane îi seamănă Cruduței
Foto: arhivă personală

 

Un sezon întreg din “Burlăciţa” s-a chinuit să o cucerească cu cadouri care mai de care mai ingenioase, cu gesturi tandre, sărutări fierbinţi şi declaraţii incendiare. S-au sărutat, s-au iubit nebuneşte în faţa unei ţări întregi, însă acest lucru nu i-a făcut să rămână împreună şi nici să se căsătorească după show-ul de la Antena 1. Nu a fost de ajuns că a dus-o acasă, că şi-au cunoscut prietenii şi părinţii unul altuia şi că fiecare a făcut eforturi considerabile, căci cei doi au ajuns să se despartă din cauza diferenţelor ireconciliabile.

alexandra_valentin_gane.jpg

alexandra valentin gane
Alexandra și Valentin pozează într-un cuplu fericit pe rețelele de socializare
Foto: arhivă personală

 

Cu toate acestea, niciunul nu a plâns prea mult unul după celălalt. Daniela Crudu s-a afişat cu Cezar Ouatu şi apoi şi-a căutat jumătatea. Însă de data aceasta doar în spatele camereleor de luat vederi şi nu a mai făcut tămbălăul de pe micile ecrane. La fel a făcut şi Valentin Gane, câştigător al inimii Burlăciței din sezonul al treilea. Cea care l-a cucerit pe românul care a mers să muncească în Italia se numeşte Alexandra şi s-a pozat cu fosta “vedetă” de televiziune în repetate rânduri, semn că între ei este ceva serios şi că petrec destul de mult timp împreună, după cum se observă şi pe reţelele de socializare.     

Loading...
 
 

Citește și