Fosta asistentă tv a lui Mihai Morar s-a întors în România! Ce decolteu de infarct

rodica.jpg

rodica miron
Rodica Miron a revenit în platoul de la "Răi da' buni"
Foto: arhivă personală

Mihai Morar a trăit emoţii mari luni seara în platoul emisiunii "Răi, da' buni" pe care o prezintă la Antena Stars. Fosta lui asistentă tv, Rodica Miron, s-a întors în România şi a vorbit despre planurile pe care le are alături de iubitul ei.

Rodica Miron îşi etalează din nou decolteul de infarct pe meleaguri mioritice. Luni seara, fosta colegă a lui Mihai Morar nu s-a așezat din nou pe scaunul de asistentă, dar a oferit un interviu savuros, după viaţa de lux pe care a dus-o în ultimii patru ani, în Dubai.

rodica_miron.jpg

rodica miron
Rodica Miron a stat 4 ani în Dubai
Foto: arhivă personală

"Mi-a fost dor de voi. Am o relație de doi ani. Mi-a oferit o siguranță. Eu am suferit de singurătate de multe ori. Am avut familia departe mereu. Dacă doi oameni se iubesc, este egal cu o căsătorie. Am văzut 40 de țări în patru ani, cel mai mult mi-a plăcut în Maldive și am rămas dezamăgită de Bali", a povestit Rodica Miron.  

Fosta asistentă tv se iubeşte cu un britanic cu care are planuri serioase. Fosta asistentă tv intenţionează să îl aducă în România pentru a-i face cunoştinţă cu părinţii ei. 

"Iubesc, sunt iubită, sunt fericită, cam de doi ani. Urmează (n.r. nuntă, copii). Mergem după cursul vieţii. Încă nu (n.r. inelul), dar am putea să facem un apropo. La început nu ne suportam, după care... Suntem ca şi suflete pereche", a completat Rodica Miron.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1