Fosta asistentă a lui Capatos, sărbători romantice alături de iubit

Ana Maria Mocanu (28 de ani), fosta asistentă TV de la un “Show Păcătos”, le-a încins imaginația bărbaților seri la rând cu dansurile sale lascive în emisiunea prezentată de Dan Capatos (43 de ani), la Antena 1.

Însă, acest lucru se pare că nu o mulțumea pe roșcată atât de mult pentru că aceasta a ales, în urmă cu trei luni, iubirea în loc de celebritate.

Decizia sa de la sfârșitul lunii septembrie de a nu mai apărea pe micile ecrane a luat prin surprindere pe multă lume. Pentru că Ana Maria Mocanu și-a anunțat admiratorii că pleacă în Spania alături de iubitul său, sperând să îmbătrânească alături de el.

Și, se pare că nu a greșit cu nimic dacă ar fi să ne luăm după imaginile publicate de fosta asistentă TV pe rețelele de socializare. În cele mai recente fotografii publicate, Ana le arată fanilor ce Crăciun romantin a petrecut în străinătate alături de iubitul său. Cei doi păreau foarte feiriciți și împliniți unul în compania celuilalt.

Despărțire cu regrete

Înainte de a pleca din România, Ana Maria și-a dorit să-și împărtășească gândurile bune și cu cei din mediul virtual. "Nopți nedormite, păcătoase, pline de emoții și trăiri! Mulțumesc vouă, publicului care întotdeauna m-a susținut, echipei minunate și nu în ultimul rând telespectatorilor! Este un nou început pentru mine! Pentru noi doi! Vă mulțumesc și vă iubesc! Promit să vă vizitez", este anunțul vedetei postat pe Facebook.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1