Elena Băsescu s-a mutat la sala de sport după fiecare naştere

7-act-1-35col-150-sept-2018.jpg

2018 Vedeta vrea să mai dea jos câteva kg după ce a adus-o pe lume pe Anastasia

La 38 de ani, Elena Băsescu a reuşit să ne surprindă cum n-a mai făcut-o de mult, poate de la anunţul divorţului de Bogdan Ionescu, alias Syda, consemnat în septembrie 2016. Pe 4 iunie, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu l-a făcut tătic de fată pe noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (25 de ani), iar recent şi-a propus să redevină “Miss Fitness”.

Primele două sarcini i-au transformat total silueta, iar acul cântarului a ajuns aproape de 90 kg. Sunt celebre imaginile cu EBa, surprinse de Click! în ianuarie 2015, cu doar trei zile înainte să-l nască pe Traian Junior (n.r. micuţul a venit pe lume pe 31 ianuarie 2015), când vedeta era de nerecunoscut.

7-act-2-25col-70-sept-2015.jpg

2015 A reușit să-și recapete repede silueta după ce l-a născut pe Traian junior

Nici când era gravidă cu Sofia Anais, pe care a născut-o pe 1 septembrie 2013, Elena nu şi-a păstrat trupul de fotomodel. Încă din luna a cincea a început să fie rotunjoară la faţă, iar hainele mărimea XS au fost închise în dulap şi înlocuite cu unele XL. Însă ambiţioasă cum o ştim, EBa a reuşit să scape de kilograme după ambele sarcini, fiind abonată la sala de sport şi la saloanele de înfrumuseţare. Iată că povestea se repetă şi după a treia sarcină, căci fotoreporterii Click! au surprins-o la celebra sală din zona de Nord a oraşului, unde Elena merge frecvent de ani buni.

7-act-3-25col-70-dec-1012.jpg

2013 Elena Băsescu merge la sala de sport ca la o prezentare de modă

De data aceasta nu are multe kilograme de dat jos, căci sarcina cu Anastasia nu i-a modificat prea mult silueta, însă EBa pare decisă să redevină “fibră”. Îmbrăcată lejer, cu pantaloni de trening, tricou şi pulover, şi accesorizată cu un rucsac Louis Vuitton, de 1.800 de euro, bruneta a coborât din Merţanul ei alb extrem de hotărâtă şi cu poftă de exerciţii.

Loading...

Citește și

  • Fiica cea mică a Elenei Băsescu, Anastasia, a împlinit o lună! În urmă cu exact patru săptămâni, fiica fostului președinte al României a adus-o pe lume pe micuță, aceasta fiind al treilea copil al Elenei. Pentru a sărbători acest frumos moment, Anastasia a avut parte de o ședință foto, mama ei publicând ulterior o poză și pe rețelele de socializare, dorind să imortalizeze acest moment special.

  • Doi părinţi fericiţi. Aşa păreau ieri, la externarea din maternitate, Elena Băsescu (38 de ani) şi iubitul ei, Cătălin Gheorghe (26 de ani). Cei doi şi-au dus fetiţa acasă, micuţa Anastasia fiind cel de-al treilea copil al mezinei fostului preşedinte.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1