Florinel de la Vișina, atacat de frații din Anglia ai lui Philip Clements: „E o lipitoare, un profitor, nu l-a iubit niciodată”

florinel-visina-philip-clements-profimedia_3.jpg

Florinel de la Vișina, atacat de familia fostului său soț și de presa britanică
Foto: Profimedia

Florinel de la Vișina, pe numele său real Florin Marin, a intrat și în atenția presei britanice după ce a început o relație amoroasă cu un fost preot, diferența de vârstă dintre ei fiind considerabilă. După moartea fostului vicar englez Philip Clements, Florinel a moștenit o avere impresionantă de pe urma bărbatului care îi făcea acestuia toate poftele.

Deși au existat și certuri și acuzații în cuplul lor, fostul preot susținând că Florin l-ar înșela, iar acesta din urmă acuzându-l pe bărbat de gelozie și violență fizică, cei doi au continuat relația, în pofida familiei fostului vicar, care mereu i-a explicat bătrânului că partenerul lui nu e decât un profitor, necrezând nicio secundă în „iubirea” pe care românul i-o declara.

După moartea lui Philip Clements, familia acestuia iese din nou la atac și spune că Florin Marin a fost „un profitor” care nu l-a iubit pe Clements niciodată și care nici măcar nu este afectat de moartea acestuia, conform The Sun.

Florinel de la Vișina, atacat de familia fostului lui soț

Dezvăluirea a fost făcută de fratele bătrânului, Tony Clements, care a fost sunat de Florin în noaptea în care fostul vicar a murit. „Este un profitor. I-am zis de la început. De ce ar fi interesat un tinerel de un bătrân de 81 de ani? Nu l-a iubit niciodată”, a spus Tony Clements.

„A spus că a plâns timp de două zile, dar nu părea prea supărat la telefon”, a adăugat Tony. Florinel a fost atacat și de celălalt frate al fostului vicar, Brian Clements.

„Florin e o lipitoare și a primit ce și-a dorit mereu”, a spus Brian. Florin s-a apărat, însă, menționând că l-a iubit foarte mult pe fostul lui partener și că acesta nu și-ar fi dorit să fie nefericit, astfel că i-a lăsat și impresionanta sumă de bani moștenită.

florinel-visina-philip-clements-profimedia_2.jpg

Familia fostului preot iese la atac și îl numește pe Florinel „profitor”
Foto: Profimedia

Florinel a moștenit 150.000 de lire după moartea preotului

„Dragii mei, nu e vina mea că mi-a lăsat acești bani”, susține Florin, care este numit în presa britanică „Toy boy”, care s-ar traduce liber în română drept „băiat de jucărie”. Acest termen se referă la partenerii de sex masculin care sunt mult mai tineri decât iubiții lor, dar poate însemna și „gigolo”. Florin a mai fost numit și „materialist”, presa britanică acuzându-l pe acesta că i-a mâncat banii preotului.

Florin Marin, în vârstă de 27 de ani, a moștenit 150.000 de lire de pe urma unei asigurări de viață și o casă 100.000 de lire.

De asemenea, el va beneficia de o pensie lunară de 2.000 de lire de pe urma soțului care a murit la 81 de ani, singur, într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Florin le-a spus jurnaliștilor că două zile de doliu în care ar fi plâns au fost suficiente, pentru că fostul lui partener nu și-ar fi dorit să fie trist. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani, după s-au cunoscut pe un site matrimonial.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1