EXCLUSIV A murit Philip Clements, soțul lui Florinel de la Vișina: "Sunt distrus, sunt debusolat"

4-act-2-2col-florinel-de-la-visina.jpg

Florinel de la Vişina și fostul preot britanic, Philip Clements

Philip Clements, fostul cleric britanic, în vârstă de 82 de ani, a murit la Spitalul Elias din Capitală, în urma unui stop cardiorespirator. Florinel de la Vișina îl internase pe soțul său sâmbătă, când acesta s-a simțit foarte rău, însă medicii nu au mai putut face nimic.

"Sunt distrus. Philip a decedat aseară (duminică, 31 mai). M-au anunțat de la spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac. Știu doar că îl voi incinera aici", a declarat Florinel de la Vișina pentru Click!, în această dimineață.

Sâmbătă, Florinel era disperat, pe la porțile spitalului. "Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40. Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus", a declarat Florinel de la Vișina, în exclusivitate pentru Click!

philip-clements-florin-marin.jpg

florin marin philip clements
Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017

Florinel de la Vișina e căsătorit din aprilie 2017 cu preotul britanic

Florin Marin a devenit celebru după ce s-a căsătorit în data de 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani, pe nume Philip Clements. Florin Marin, alias Florinel de la Vișina, l-a cunoscut pe actualul soț pe un site matrimonial. El și-a vândut casa dint orașul Kent, i-a cumpărat un apartament în București, în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanțe, i-a cumpărat haine și accesorii scumpe.

philip-clements-florin-marin.jpg

Philip Clements și Florin Marin
foto: arhivă personală

Locuiau împreună într-un cartier rezidențial

Florinel de la Vișina și partenerul său de viață au venit în România încă din februarie și locuiau în apartamentul din complexul Cosmopolis, pe care britanicul i l-a cumpărat tânărului soț din banii săi. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Florinel de la Vișina a rămas fără sursele de venit, iar economiile sale se cam împuținaseră. A avut noroc cu pensia fostului cleric. Bătrânul primea 2.300 de lire sterline lunar. "Am grijă de Philip. Stăm în casă și abia aștept să treacă nebunia asta. Îmi este dor de mall, de o cafenea. Acum stau în casă, gătesc foarte mult, fac curățenie. Nici nu știu ce să mai fac. Când mă plictisesc, mai fac câte un video, un Tik Tok, îmi pun niște pantofi cu toc și dansez", ne spunea, în timpul restricțiilor, Florin Marin.

Citește și:

EXCLUSIV Florinel de la Vișina: "Soțul meu e în stare gravă, la spitalul Elias". Philip Clements are simptome de coronavirus

Florinel de la Vișina s-a împăcat cu soțul de 82 de ani și s-au mutat în România

 

  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1