Florinel de la Vișina s-a împăcat cu soțul de 82 de ani și s-au mutat în România

4.jpg

Philip şi Florinel s-au căsătorit în 2017

Semne bune anul are pentru Florinel de la Vişina! După ce timp de aproape doi ani a stat departe de fostul preot britanic Philip Clements (82 de ani), iată că tânărul a revenit la sentimente mai bune pentru bărbatul cu care s-a căsătorit în 2017 şi care i-a dat o mare parte din averea lui.

După o ceartă aprigă, Philip a locuit în Anglia, iar Florinel a stat în Spania, alături de amantul său, Jeronimo Jesus de Vega, iar acum cei doi bărbaţi sunt din nou împreună. Florin Marin s-a împăcat cu Philip şi au decis să se mute în România. Cei doi au revenit în Bucureşti şi locuiesc într-un cartier rezidenţial, într-un apartament dăruit tot de britanic. ”Am decis să ne împăcăm pentru că Philip chiar are nevoie de cineva care să aibă grijă de el. Ne aflăm în România şi vom locui aici mai multă vreme”, ne-a spus Florinel de la Vişina.

E căsătorit din aprilie 2017 cu preotul britanic

Florinel de la Vișina a devenit celebru după ce s-a căsătorit în data de 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani, pe nume Philip Clements. Florin Marin, alias Florinel de la Vișina,  l-a cunoscut pe actualul soț pe un site matrimonial. El și-a vândut casa dint orașul Kent, și a cumpărat un apartament în București în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanțe, i-a cumpărat haine, genți.

Loading...

Citește și

  • Florinel de la Visina, Florin Marin, Philip Clements, sotul cleric, fostul preot britanic, iubit spaniol, Jeronimo Jesus de la Vega

    Nu s-au mai văzut de câteva luni bune, însă iată că acum Florinel de la Vișina este din nou cu soțul său, fostul preot britanic Philip Clements. Culmea, cei doi huzuresc acum în casa actualului iubit al lui Florinel, spaniolul Jeronimo.

  • florinel, visina, iubit spaniol, sotul englez, preot englez, ospat, mamaie

    Relaţia dintre Florinel de la Vişina şi iubitul Jeronimo Jesus de Vega face paşi mari. Dacă iniţial se credea că e doar aventură, iată că tânărul, devenit celebru după ce s-a căsătorit cu un fost preot englez, l-a dus pe spaniol la ţară, în Dâmboviţa, să-i cunoască bunicii. Aceştia l-au ”omenit” pe spaniol cu mămăligă, ţuică şi sarmale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1