EXCLUSIV Câți bani primește Florinel de la Vișina după moartea soțului englez. Iată cum a început idila celor doi!

florin-marin-philip-clements-visina.jpg

Philip Clements și Florin Marin, în ziua nunții lor
foto: Profimedia

Florin Marin, cunoscut drept Florinel de la Vișina, se pregătește de incinerarea soțului decedat duminică seara (31 mai), în urma unui infarct. Tânărul a rămas cu o moștenire substanțială de la Phillip Clements: pensia de urmaș, ajutorul de înmormântare, asigurarea de viață și apartamentul din București, de 100.000 de euro.

Durere mare în sufletul lui Florinel de la Vișina. A rămas văduv la 27 de ani, după ce soțul lui, fostul cleric Philip Clements, s-a stins din viață, la 82 de ani, pe patul spitalului Elias din Capitală. În prezent, trupul neînsuflețit al bătrânului se află tot la spital, iar Florinel așteaptă eliberarea certificatului de deces, pentru a se ocupa apoi de incinerare. Îl plânge pe omul din partea căruia a primit ajutor enorm în timpul căsniciei de 3 ani și care, iată, s-a îngrijit ca și după moartea lui, Florinel să nu rămână într-un impas financiar.

florin-marin-visina-profimedia.jpg

Florinel de la Vișina și Philip Clements s-au cunoscut în 2015, pe un site matrimonial
foto: Profimedia

Câți bani a moștenit Florinel de la Vișina de la soțul britanic

Florinel a primit de la Philip Clements un apartament de 100.000 de euro în Capitală, dar el a declarat pentru Click! că va beneficia și de o pensie de urmaș (alocație lunară corespunzătoare unui procent din pensia pe care a primit-o persoana decedată). Fostul vicar Philip Clements avea o pensie de 2.300 de lire. Tot el spune că va încasa și ajutorul de înmormântare, acordat de autoritățile britanice, dar și asigurarea de viață a răposatului. Potrivit informațiilor publicate pe platforma https://ec.europa.eu, ajutorul de înmormântare este în valoare de 2.000 de lire sterline.

Totuși, durerea este mare, iar Florinel spune că partenerul lui a trecut printr-o cumpănă și în octombrie 2019, când a suferit o operație complicată la inimă. "Nu-i mai dădea nimeni șanse. Era aproape mort pe masa de operație, însă un medic s-a ambiționat și a luptat ca el să trăiască. A fost o minune, așa consider eu. Philip îmi zicea în februarie, când se afla în Londra, că <<uite, mor și nu apuc să te văd>>, parcă avea o presimțire. Și i-am zis să vină în România și a venit. Din păcate, de tot! Nu avea copii, doar niște frați și îi voi suna, poate vor participa și ei. Îmi pare rău de el. Era de-o seamă cu bunica mea", ne-a spus Florinel. 

philip-clements-florin-marin.jpg

florin marin philip clements
Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017

Florinel de la Vișina e căsătorit din aprilie 2017 cu preotul britanic

Florin Marin a devenit celebru după ce s-a căsătorit în data de 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani, pe nume Philip Clements. Florin Marin, alias Florinel de la Vișina, l-a cunoscut pe actualul soț pe un site matrimonial, în 2015. El și-a vândut casa dint Eastry, Kent, i-a cumpărat un apartament în București, în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanțe, i-a cumpărat haine și accesorii scumpe.

31229895_10213596735245054_7872333474818949120_n.jpg

Florinel de la Visina, Florin Marin, Philip Clements, sotul cleric, fostul preot britanic, iubit spaniol, Jeronimo Jesus de la Vega
Florinel și Philip Clemets s-au plimbat pe malul Mării Meditarane

Philip Clements: "De la preotul corect şi devotat, am ajuns să mă îndrăgostesc de un tânăr"

“Nu mai am prea mult de trăit, aşa că vreau să mă bucur de restul vieţii alături de persoana pe care o iubesc”, s-a confesat presei din Marea Britanie reverendul Philip Clements, fost preot paroh în Eastry, Kent. “Viaţa mea s-a schimbat: de la preotul corect şi devotat, am ajuns să mă îndrăgostesc de un tânăr”, a mărturisit Clements. “Îmi doresc ca Biserica (n.r. – Anglicană) să-şi schimbe atitudinea faţă de căsătoria între persoanele de acelaşi sex. Sunt convins că foarte mulţi preoţi îşi doresc un partener”, a povestit reverendul la BBC. Clements a renunţat la haina preoţească pentru a fi alături de tânărul român. Britanicul a fost scriitor, poet şi colecţionar de artă.

florinel-visina-philip_clements_1.jpg

Florinel Visina
Florinel de la Vișina și Philip Clements
foto: arhivă personală

Florinel de la Vișina: "Îmi plac oamenii în vârstă, că au mai multă experiență"

Florin Marin a terminat liceul la Vişina (Dâmboviţa) şi a plecat în Marea Britanie, unde şi-a găsit marea iubire. Şi Florin a dat cărţile pe faţă la BBC: „Toţi prietenii mei ştiu că Philip este genul meu de bărbat. Îmi plac oamenii în vârstă, deoarece au mai multă experienţă. Pentru mine e ceva «wow». Acum cred şi simt că e cea mai bună relaţie din viaţa mea”. „Iubesc la el respectul, sinceritatea. Lumea a înţeles că e iubirea vieţii mele, dar nu e aşa”, spune Florin pentru adevarul.ro. “E o iubire mai mult prietenească. Ne căsătorim pentru că aşa am decis amândoi, dar şi ca să le facem în ciudă românilor şi ca să combatem ideile preconcepute. Ştiu că în România nu se acceptă o relaţie ca a noastră, dar e ţara plină de cupluri gay. Se aude că i-am sucit minţile, dar nu e nimic adevărat. Presa mai mult te pune jos”, susţinea tânărul la vremea aceea.

Citește și:

EXCLUSIV A murit Philip Clements, soțul lui Florinel de la Vișina: "Sunt distrus, sunt debusolat"

EXCLUSIV Florinel de la Vișina: "Soțul meu e în stare gravă, la spitalul Elias". Philip Clements are simptome de coronavirus

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1