Florin Zamfirescu susține că soacra lui nu a decedat din cauza Covid-19: «A murit pentru că au omorât-o!»

florin-zamfirescu-soacra-spital-covid-678622.jpg

Florin Zamfirescu, revoltat, în platoul Antenei 3
foto: Antena 3

Florin Zamfirescu (71 de ani) a lansat o serie de acuzații grave, într-un interviu acordat postului Antena 3. El susține că soacra lui de 80 de ani, care a murit după ce a fost infectată cu Covid-19, a fost, de fapt, omorâtă.

Femeia a fost luată de la azilul la care se afla şi dusă la spital, unde a și decedat. Reputatul actor susține că nu crede că aceasta a murit din cauza coronavirusului.

"A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit. A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo, în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID”, a spus actorul Florin Zamfirescu, la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3.

"Pandemia mi-a distrus munca!"

De asemenea, acesta pare să creadă în teoriile conspirației care tot circulă în ultima vreme: „Suntem minţiţi în faţă, batjocoriţi în faţă. Eu asta reclam, vreau răspunsuri credibile la întrebări. În anul cu COVID, avem mai puţini morţi decât în urmă cu un an când nu contabiliza nimeni." De asemenea, Florin Zamfirescu a vorbit și despre cât de mult i-a fost afectată munca în această perioadă.

„Personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de 6 luni. E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul. Şi după aceea, ni se spune cine vrea să joace şi teatru. Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan", a afirmat actorul.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1