Florin Ristei și fratele lui au părăsit Asia Express, după ce s-au luptat cu Alex Abagiu și Radu

91199086_10212859729366821_6975614453114994688_o.jpg

Echipa Ristei a părăsit Asia Express
Foto Facebook

Florin Ristei și Dan au părăsit competiția Asia Express, după ce au fost cotați ca fiind printre cei mai puternici concurenți ai reality-showului. Însă iată că Drumul Comorilor s-a încheiat pentru cei doi frați.

Asia Express este una dintre cele vizionate reality-show-uri din România, iar fanii sunt în delir de când au aflat că acum serialul va difuza episoade și miercurea. Intrigile, stresul, oboseala și certurile sunt la înălțime în cadrul sezonului trei, iar părerile sunt împărțite cu privire la concurenți, mai ales în ceea ce privește echipa câștigătoare. 

Florin Ristei și fratele lui au părăsit cometiția Asia Express

În luna octombrie 2019, 9 echipe formate din vedete au pornit în cea mai intensă experiență a vieții lor. Astfel că, ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania, au pornit pe «Drumul Comorilor» pentru a-și testa curajul și relația, dar mai ales pentru a intra în posesia marelui premiu de 30.000 de euro propus de Antena 1.

Florin Ristei și Dan s-au luptat cu echipa formată din Alex Abagiu și Radu, pentru biletele de avion spre Taiwan, însă fără succes, cei doi au părăsit competiția. 

„Am stat cu sufletul la gură și astă seară, la emisiune, sperând, totuși, că nu plecăm noi acasă. Nu aveși cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, și a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă. Ăsta e farmecul showului, că e atât de imprevizibil. Așa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câștigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt. Pentru mine, Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experiență de viață de până acum, și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%. Vreau să-i aplaudați și să le mulțumim împreună tuturor echipelor, producției, cameramanilor și reporterilor. Și să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi”, a scris Florin Ristei pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • florin si dan ristei

    Florin și Dan Ristei reprezintă una dintre cele mai competitive și îndrăgite echipe ale sezonului 3 Asia Express. Cei doi frați au dat dovadă de tenacitate când s-au aruncat în probe care au necesitat curaj sau care pe alții i-au scârbit. Florin este vedeta din acest duo, însă și Dan s-a făcut rapid plăcut de cei de acasă. Dan Ristei are o familie superbă: o soție care lucrează ca profesoară la un liceu din Galați și o fiică adorabilă. Cei trei locuiesc în Galațiul natal al fraților Ristei, unde Dan are o firmă de producție video.

  • Asia Express este una dintre cele vizionate reality-show-uri din România, iar fanii sunt în delir de când au aflat că acum serialul va difuza episoade și miercurea. Intrigile, stresul, oboseala și certurile sunt la înălțime în cadrul sezonului trei, iar părerile sunt împărțite cu privire la concurenți, mai ales în ceea ce privește echipa câștigătoare. Cei pe care ți-ai fi pariat toți banii sunt, de fapt, printre primii care au părăsit competiția. Click! a aflat detalii picante din emisiune și vă pune la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul competiției.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1