Florin Călinescu, tranșant în scandalul Pomohaci: «Prostimea-i bagă bani în buzunar»

calinescu_1.jpg

florin calinescu
Florin Călinescu
Foto: Pro Tv

Florin Călinescu a intrat de curând în lumea rețelelor sociale, dar a reușit un lucru pe care nu multe persoane publice îl fac: un contact constant cu admiratorii săi. Actorul poartă conversații cu cei care-i scriu și realizează filmulețe în direct în care își spune părerea despre subiecte aprinse, în stilul caracteristic: tranșant, fără a se ascunde după deget.

Juratul de la "Românii au talent" a abordat și mult discutatul subiect al preotului acuzat de pedofilie, Cristian Pomohaci. Acesta consideră că solistul care continuă să meargă în festivaluri și la concerte ar trebui să fie dat afară din rândul Bisericii.

 „Mi-au atras atenţia câteva lucruri, dar (...) am ales două treburi care mi se par cam dubioase. Primul este cu un popă. Pomohaci, ceva cu Moşuni, unde multă lume proastă se duce să fie fraierită şi să cumpere nişte cruciuliţe de macrame împletite. Omul mai cântă şi pe la festivaluri, pe la nunţi, umblă cu o maşină pe care scrie Duh. Prostimea îi bagă bani în buzunar şi el se ocupă cu lucruri suspecte de pedofilie. Aici, lucurile sunt clare pentru mine. Am făcut Armata cu o generaţie întreagă de popi şi cunosc destul de multe lucruri despre ei. Sunt şi unii hăruiţi, alţii haladiţi şi sunt unii prăpădiţi rău de tot, care nu au nicio treabă cu harul. Dragii mei, lucrurile sunt simple. (...) Frate, povestea asta cu suspiciunea de pedofilie, măcar în cler să rămână tabu, pentru că în societatea civilă, aţi văzut, lucrurile au luat o altă turnură, care nu au nicio legătură cu învăţăturile lui Dumnezeu şi ale Fiului Său. În biserică nu e frumos să faci lucrurile cu fundul, adică pe de-a-ndoaselea sau cu alte subtilități împănate, pentru că nu e ok. Clerul are trebui să fie scurt și la obiect: Afară! Asta este părerea mea. Nu să stăm și să analizăm. În timpul ăsta, omul merge pe la cenacluri, cântă, are nu știu câte vile, mașini. Este o nenorocire, pentru că un astfel de cetăţean, care ar trebui să ocrotească sufletele celor micuţi şi celor maturi, trebuie înlăturat imediat. În fiecare an apar tot felul de suspiciuni. Omul ar trebui să meargă să-și vadă de treaba lui și să fie supravegheat", a spus Călinescu în clipul care a fost vizionat de mai mult de o sută de mii de ori de când a fost realizat.

Loading...

Citește și

 • cristian pomohaci

  Scandalul în care este implicat preotul-solist Cristian Pomohaci ia amploare, după ce mai multe persoane au apărut să dea informații care mai de care mai șocante. Luni, 10 iulie, un tânăr preot a susținut că a întreținut relații intime cu Pomohaci și chiar a trimis la redacția celor de la "Acces Direct" mai multe dovezi care să susțină vorbele lui: poze, mesajeși înregistrări audio.

 • florin calinescu nora

  Ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru Florin Călinescu. Îndrăgitul actor şi om de televiziune și-a pierdut în zece ani soția, părinții și fiul cel mic. Și-a regăsit însă bucuria de a trăi prin muncă, iar cerul pare să se fi înseninat pentru el. Toamna trecută Florin Călinescu a fost socru mare, fiul său Petru căsătorindu-se în cadrul unei ceremonii discrete.

 • cristian pomohaci

  Un fost coleg de facultate al preotului Cristian Pomohaci a făcut dezvăluiri incendiare despre trecutul acestuia. Bărbatul, care a preferat să rămână anonim, a povestit că acesta racola tineri și făcea orgii sexuale.

 • cristian pomohaci

  Cristian Pomohaci nu mai slujește în biserică de când a fost acuzat că a încercat să racoleze un minor pentru a întreține relații sexuale, însă își vede mai departe de cariera muzicală. Iată câteva imagini de la primul concert pe care l-a susținut după acuzațiile de pedofilie.