Florin Busuioc a jucat cu regretatul Roger Moore. ”Cât de norocos poate fi un om?”

busu.jpg

florin busuioc, roger moore
Florin Busuioc, alături de Roger Moore în filmul ”Crăciunul la castel”
foto: captură

Vestea că actorul Roger Moore a murit în urma unei lupte dificile cu cancerul i-a provocat multă durere lui Florin Busuioc. Vedeta de la Pro TV a avut șansa de a juca împreună cu Roger Moore într-un film difuzat recent și la noi.

Roger Moore a murit marți, la vârsta de 89 de ani, după o luptă scurtă, dar dificilă cu cancerul. Pentru Florin Busuioc, actorul pe care toată lumea îl știe de la Pro TV, de la Meteo, asta a însemnat pierderea unuia dintre eroii copilăriei, alături de care a avut onoarea să joace în 2011. Este vorba despre filmul “A Princess for Christmas”, tradus la noi “Crăciunul la Castel” şi difuzat de curând la TVR 2. 
“Cât de norocos poate să fie un om să se întâlnească faţă în faţă cu Agentul 007, cu Sfântul, şi cu toţi ceilalţi eroi senzaţionali cu care s-a indentificat în copilăria lui? Ce emoţii poate să încerce un actor român întâlnindu-se cu unul dintre cei mai iubiţi şi eleganţi britanici ai teatrului şi filmului? Cât de mare să fie bucuria să te afli în preajma lui Roger Moore, să glumeşti cu el, să cânţi un colind în tandem şi să faci câţiva paşi de dans râzând cu gura până la urechi de această joacă de dinaintea cuvântului «motor»? Toate acestea mi s-au întâmplat şi le-am simţit într-o zi de filmare la Palatul Bragadiru - una dintre cele mai interesante, amuzante şi plină de încărcătură emoţională zile din viaţa mea de actor”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Florin Busuioc.  
“În film sunt cuscrul lui Roger Moore, de fapt ar fi trebuit să fiu cuscrul lui Roger Moore, dar fiul lui o părăseşte pe fata mea, care-i vânează doar averea, pentru o alta. Sunt duce şi iau parte la un mare bal, alături de Roger Moore şi de alţi nobili”, explica Florin Busuioc la vremea respectivă. Scenariul și regia filmului au fost semnate de Michael Damian, Danny din serialul “Tânăr şi neliniştit”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1