Florin Busuioc încă suferă după operația pe cord: «Nu mă lasă să respir cum trebuie»

florin-busuioc-protv-.jpg

Florin Busuioc încă simte dureri după operația pe cord
Foto: Captură Pro TV

Invitat în cadrul unei emisiuni, Florin Busuioc a vorbit despre perioada grea prin care problelemele de sănătate l-au obligat să treacă. După instalarea noului an, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit care sunt cele mai mari dorințe ale sale pentru 2019, acestea fiind în primul rând legate de recuperarea post operatorie, care încă nu s-a întâmplat în totalitate.

Îndrăgitul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV a dezvăluit că încă se resimte după operația pe cord care i-a salvat viața. Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia facea parte. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat, fiindu-i montat un stent. 

Florin Busuioc a fost invitat miercuri, 9 ianuarie 2019, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, difuzată de Pro TV, unde a făcut declarații despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut după infarctul suferit. Prezentatorul „Meteo” de la Pro TV a mărturisit că încă se confruntă cu dureri, din cauza coastelor rupte în urma resuscitării.

florin-busuioc-platou-protv1.jpg

Florin Busuioc s-a întors de curând în platol Pro TV pentru a prezenta vremea
Foto: Captură Pro TV

Care sunt dorințele lui Florin Busuioc pentru noul an

„Mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo 5 coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talașman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara.
Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze și să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin așa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aș fi luat în seamă. Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete”, a explicat Busu.

După ce a fost externat din spital, Florin Busuioc a avut nevoie de încă o operație, după ce medicii care l-au avut pe acesta în grijă au decis că mai are nevoie să îi fie montat încă un stent. Deși a trecut prin una dintre cele mai cumplite perioade din viața sa, actorul s-a reîntors de curând să prezinte vremea la Pro TV.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Actorul Florin Busuioc (56 de ani) a revenit de o săptămână la rubrica „Meteo” de la Ştirile Pro TV, după infarctul suferit pe 6 noiembrie 2018. La TV, totul pare să fie ca înainte, cel puţin la capitolul viaţă agitată. Există însă câteva mici diferenţe: Click! are imagini, în exclusivitate, cu cicatricea lui Busu după operaţia suferită la cap. În momentul infarctului, el a leşinat şi s-a prăbuşit, lovindu-se grav la cap.

  • Florin Busuioc s-a întors pentru prima dată în platoul Știrilor Pro TV, după infarctul pe care l-a suferit în luna noiembrie a anului trecut, prezentând vremea, așa cum ne-a obișnuit. Starea de sănătate a prezentatorului TV este una bună în prezent, acesta arătând de parcă nici măcar nu ar fi fost internat în spital. Iată imaginile!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1