Florin Busuioc a fost externat, dar are interzis la fumat

13_652x450_189916-florin-busuioc.jpg

Florin a văzut moartea cu ochii

Florin Busuioc (56 ani), care pe 6 noiembrie a suferit un infarct, după spectacolul susținut la Craiova, a trecut peste ce a fost mai greu, așa că, potrivit apropiaților săi, actorul ar fi fost deja externat de la Institutul ”CC Iliescu”.

Acesta va trebui să respecte cu stricteţe sfaturile doctorilor, care i-au prescris un  medicament împotriva coagulării sângelui. Busu trebuie să renunțe la consumul de alcool, dar și la țigări, cu atât mai mult cu cât era un fumător înrăit.  Florin a văzut moartea cu ochii, luna trecută, fiind operat în regim de urgență la spitalul din Craiova, unde medicii i-au montat un stent. Colegii lui îl așteaptă cu nerăbdare să revină la rubrica ”Meteo”, din cadrul matinalului PRO TV, pe care o prezintă de ani buni. În 2010, el a fost desemnat ”Cel mai bun prezentator al anului în Europa”.

Loading...

Citește și

  • florin busuioc a suferit un stop cardio respirator pe scena la craoova

    Informaţii contradictorii vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală, unde din 7 noiembrie a fost adus de la Craiova şi internat actorul Florin Busuioc. În weekendul ce tocmai s-a încheiat au apărut zvonuri că îndrăgitul om de televiziune va fi externat, însă la scurt timp s-a aflat că el va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale la inimă la începutul acestei săptămâni. Iniţial, prezentatorul Pro Tv a fost operat cu succes la Craiova, în clinica de Cardiologie Intervenţională a Spitalului Judeţean de Urgenţă de o echipă de trei medici tineri, conduşi de dr. Paul Traşcă.

  • florin busuioc portret

    Veşti bune vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, unde a fost transferat Florin Busuioc după infarct. Actorul şi îndrăgitul om de televiziune se simte mai bine după operaţia pe care a suferit-o la Craiova, aşa că zvonurile privind o nouă intervenţie pentru montarea unui al doilea stent la inimă au fost infirmate de către medici. Cardiologul care l-a salvat pe Busu în noaptea în care a făcut stop cardiac a explicat în exclusivitate pentru Click! cum se simte vedeta la o săptămână de la momentele critice prin care a trecut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1