Florin Busuioc va suferi o nouă operație! Motivul pentru care medicii au luat această decizie

florin-busuioc-interventie-chirurgicala.jpg

Florin Busuioc va fi supus unei noi intervenții chirurgicale
Foto: Arhivă Click!

Deși vestea că îndrăgitul actor va fi externat din spital în decursul zilei de sâmbătă, 17 noiembrie, i-a bucurat pe toți admiratorii săi, se pare că doctorii au luat altă decizie între timp. Cadrele medicale doresc să-l mai țină pe prezentatorul TV o perioadă sub supraveghere medicală, dat fiind faptul că acesta va suferi o nouă intervenție chirurgicală la începutul săptămânii viitoare.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia face parte. Prezentatorului TV i-au fost acordate îngrijiri la fața locului, de către un recuziter de la Filarmonia Oltenia, unde a avut loc piesa de teatru. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat de urgență, fiindu-i montat un stent. 

Florin Busuioc va fi din nou operat

Deși se vehicula faptul că îndrăgitul actor și prezentator TV a fost externat din spital sâmbătă, 17 noiembrie, după ce doctorii au considerat că starea sa de sănătate este, în prezent, una buna, se pare că acesta va mai avea nevoie, totuși, de încă o intervenție chirurgicală. Florin Busuioc va fi supus săptămâna viitoare unei noi operații, conform Mediafax. La începutul săptămânii viitoare, actorul se va afla din nou pe patul de spital, medicii urmând să-i monteze un al doilea stent. 

florin_busuioc-meteo.jpg

Florin Busuioc va suferi o nouă intervenție chirurgicală, pentru montarea celui de-al doilea stent
Foto: Adevărul

Lui Florin Busuioc i se va monta un al doilea stent

Deși prezentatorul vremii de la Pro TV se simte mult mai bine și nu mai este conectat la aparate, acesta va mai fi monitorizat câteva zile de cadrele medicale ale spitalului, potrivit aceleiași surse. Busu a început să facă pași prin salonul de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din București, iar starea sa de sănătate este mult mai bună, însă se pare că, momentan, nu poate fi vorba de o externare.

Astfel, sursele medicale au precizat că actorul va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală şi în zilele următoare, luni sau marţi, acestuia i se va monta un al doilea stent. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Florin Busuioc este într-o stare de sănătate care le-a permis doctorilor să ia decizia de a-l externa. Medicii au hotărât că prezentatorul tv este în afara oricărui pericol și poate să meargă acasă numai dacă va respecte câteva sfaturi primite de la doctori, dar și o medicație clar stabilită.

  • florin busuioc portret

    Veşti bune vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, unde a fost transferat Florin Busuioc după infarct. Actorul şi îndrăgitul om de televiziune se simte mai bine după operaţia pe care a suferit-o la Craiova, aşa că zvonurile privind o nouă intervenţie pentru montarea unui al doilea stent la inimă au fost infirmate de către medici. Cardiologul care l-a salvat pe Busu în noaptea în care a făcut stop cardiac a explicat în exclusivitate pentru Click! cum se simte vedeta la o săptămână de la momentele critice prin care a trecut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1