Florin Busuioc s-a întors să prezinte rubrica meteo la Pro TV! Ce bine arată după operație!

florin-busuioc-rubrica-meteo-protv.jpg

Florin Busuioc, pentru prima oară în platoul Pro TV, după infarctul suferit
Foto: Arhivă personală

Florin Busuioc s-a întors pentru prima dată în platoul Știrilor Pro TV, după infarctul pe care l-a suferit în luna noiembrie a anului trecut, prezentând vremea, așa cum ne-a obișnuit. Starea de sănătate a prezentatorului TV este una bună în prezent, acesta arătând de parcă nici măcar nu ar fi fost internat în spital. Iată imaginile!

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia facea parte. Prezentatorului TV i-au fost acordate îngrijiri la fața locului, de către un recuziter de la Filarmonia Oltenia, unde a avut loc piesa de teatru. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat de urgență, fiindu-i montat un stent. 

Ulterior, vestea că Busu va fi externat din spital i-a bucurat nespus pe admiratorii săi, care au primit cu greu decizia medicilor că acesta trebuie să mai treacă prin încă o operație, pentru a-i fi montat un al doilea stent.

Florin Busuioc a revenit în platoul Pro TV

În prezent, prezentatorul TV se simte bine și a revenit la ceea ce îi place să facă! Busu a apărut din nou pe micile ecrane în seara de joi, 3 ianuarie, semn că 2019 este anul său! Florin Busuioc a prezentat vremea pentru prima dată în platoul Știrilor Pro TV după infarct, bucurându-și atât colegii de platou, cât și telespectatorii postului de televiziune. „La mulți ani! Multumesc pentru primirea asta foarte frumosă. Mi-a fost dor de toată lumea. Am venit cu vești proaste. Am venit cu frig”, a spus Florin Busuioc înainte de primul buletin meteo, după aproape două luni de pauză. 

florin-busuioc-platou-protv.jpg

Florin Busuioc a revenit în platoul Pro TV
Foto: Captură Pro TV

Florin Busuioc arată foarte bine, este vesel și elegant, așa cum îl știm din totdeauna. Acesta a purtat pentru marea sa revenire pe micile ecrane un sacou albastru, asortat cu o pereche de pantaloni negri și o bluză albă. Înainte de a începe să aducă veștile meteo în casele telespectatorilor, colegii lui de emisiune i-au explicat cât de mult i-au dus acestuia dorul și cât de mult se bucură să îl vadă înapoi în platoul televiziunii.

florin-busuioc-protv.jpg

Florin Busuioc s-a întors să prezinte vremea
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1