Floricica Dansatoarea vrea să fie mama surogat a copilului Oanei Zăvoranu: „Sunt curată”

oana_zavoranu_0.jpg

oana zavoranu
Oanei Zăvoranu este extrem de supărată după ce şi-a pierdut pisica
Foto: arhivă personală

Floricica Dansatoarea este o femeie foarte darnică...și curată, după cum a menționat chiar ea într-un interviu. Ea s-a oferit să fie mamă surogat pentru copilul Oanei Zăvoranu. Nu pare să știe exact ce presupune acest proces, dar spune că nu a avut niciodată o relație cu un bărbat.

Oana Zăvoranu a primit într-adevăr o ofertă de nerefuzat! Floricica Dansatoarea, care s-a remarcat și la emisiunea „Chefi la cuțite”, s-a oferit, în cadrul unui interviu la România Tv, că își dorește să fie mamă surogat pentru copilul Oanei Zăvoranu, dacă și această vrea, desigur.

„Doamna Oana Zăvoranu, vreau să vă spun că sunt o fată curată și sunt domnișoară. Eu m-am gândit să vă fac un bine pentru că așa e în viață. În viață tre’ să fim oameni buni și aș vrea să fiu o mamă «terogată» (a vrut să spună mamă surogat, n.r.). Să vă fac eu copilul dumneavoastră dacă sunteți de acord și eu cred că n-o să pierdeți niciodată. Dacă sunteți de acord să fiu mamă «terogată» (adică surogat, n.r.), mi-aș dori enorm de mult să vă ajut cu cea mai mare plăcere. Eu nu vreau nimic”, a mărturisit Floricica Dansatoarea.

floricica.jpg

floricica dansatoarea
Floricica Dansatoarea spune că "e fată curată"
Foto: Antena 1

„Doamna Oana, eu nu sunt chiar slăbuță-slăbuță, dacă credeți în Dumnezeu, nu trebuie să faceți ochi verzi! Știi ce contează? Să fie copilu sănătos, cum sunt curată la trupul meu, asta contează enorm și foarte mult. Sunt domnișoară și n-am avut bărbat la corpul meu. Sunt urâtă, sunt nebună, dar am talent cu suflet curat”, a mai adăugat Floricica, în cadrul emisiunii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1