Florentina Opriş şi Mihaela Tatu sar în ajutorul celor divorţaţi

6-7-v-florentina-opris-si-mihaela-tatu.jpg

Florentina și Mihaela vor susține conferințe în întreaga țară

Trecute ele însele prin despărţiri dureroase, Florentina Opriş şi Mihaela Tatu au decis să se implice într-un proiect destinat celor care au trecut printr-un divorţ, printr-o despărţire.

Numit „Călătoria după divorţ”, proiectul va fi lansat săptămâna viitoare la nivel naţional şi se va desfăşura pe o perioadă de 9 luni. Cele două vedete de televiziune, împreună cu psihologi şi terapeuţi, vor ţine conferinţe şi workshopuri în mai multe oraşe, ajutându-i pe cei singuri să meargă mai departe.

„Ca să-ţi revii după o despărţire, trebuie să reînveţi să te simţi bine cu tine. Sportul ajută enorm, de asemenea exerciţiile de respiraţie, dar şi anturajul şi alimentaţia. E bine să ne înconjurăm de prieteni dragi, de încredere, şi să consumăm alimente uşor digerabile, care cresc imunitatea (scăzută de stres)”, explică Florentina Opriş. 

Loading...
 
 

Citește și

  • mihaela tatu ferma vedetelor

    Nu degeaba a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilograme! Noua siluetă i-a adus şi un job important. După ani de absenţă de pe micul ecran, prezentatoarea se întoarce pe sticlă, într-u proiect marca Pro Tv, trust din care vedeta a făcut parte în trecut pe când modera emisiunea care a făcut-o celebră " De 3 X femeie".

  • florentina opris kanal d

    De când se știe face mișcare. Florentina Opriș (49 de ani) a practicat de la 9 ani atletism de performanță, apoi a făcut carieră în televiziune cu ajutorul sportului. Vedeta Kanal D a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care sunt secretele stilului ei de viață care-i permite în continuare să arate ca la 20 de ani. În plus, la un an de la despărțirea de omul de afaceri Sorin Mărcuș, a recunoscut că e gata de iubit.