Flash Monden, cea mai bună emisiune mondenă la Gala «Celebrity Awards – Femei de succes»

79412371_547193606133914_6478538706624970752_n.jpg

Andreea Marin a fost premiată şi ea la Gala Celebrity Awards

Flash Monden, emisiune difuzată la Prima TV, a obţinut titlul de cea mai bună emisiune mondenă la ediţia din acest an a Galei „Celebrity Awards–Femei de succes”. Evenimentulul, desfăşurat sub egida “I Success”, a avut loc luni seară, la Aristocrat Events Hall, şi a premiat cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalităţi din lumea medicală şi chirurgi de excepţie, în prezenţa a peste 250 de invitaţi.

Difuzată vineri, sămbătă şi duminică, de la ora 19:30, la Prima TV, emisiunea Flash Monden vă aduce în fiecare weekend în premieră declaraţii exclusive, informaţii din viaţa persoanelor publice, poveşti mondene nemaiauzite. Flash Monden a fost în trecut Focus Monden, Focus Magazin şi Click!, dar echipa a rămas aceeaşi.

"Sunt trei ani de când fac parte din echipa Flash Monden şi chiar dacă formatul a suferit diferite schimbări de-a lungul timpului, am încercat să păstrăm aceeaşi direcţie şi să oferim telespectatorilor divertisment de calitate", a declarat reporterul special al emisiunii Alina Erimia, care a primit premiul de la organizatori.

78690308_481367472488190_2238527037595713536_n.jpg

Reporterul special al emisiunii Flash Monden, Alina Erimia, a acceptat premiul

Emisiunea Flash Monden, prezentată de Diana Bart şi Alexandru Constantin, are o gamă diversificată de subiecte, de la hobby-uri la trucuri de stil, dar accentul este pus pe zona de ştiri mondene de la noi, din ţară, dar şi din afară. 

Printre câştigătoarele Galei „Celebrity Awards –Femei de succes” de anul acesta se mai numără: Andreea Mari, distinsă pentru acţiunile caritabile întreprinse, actriţa Sabina Lisievici, atleta Monica Iagăr, Florentina Opriş, Roxana Ciuhulescu, Raluca Bădulescu, Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Carmen Bărcan, Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Thea Haimovitz, Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Aşa cum s-a întamplat şi la ediţia precedentă, gala „Femei de succes” a fost prezentată tot de cântăreaţa Francisca şi de Claudiu Constantin. Atmosfera a fost întreţinută de artiştii Ana Maria, Mihai Bajinaru Band şi Francisca.

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de şase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards - Femei de Succes, unde am avut invitaţi speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidenţă femeile de succes din România, iar poveştile lor să fie auzite mai departe. ”, au povestit Oana Irimia şi Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1