Fiul uitat de Adrian Păduraru e bucăţică ruptă din tatăl lui

p12-3-neata-foto-1-35col-1.jpg

Actorul Adrian Păduraru l-a văzut pe Andrei Cristian o singură dată, în 2012, la premiera unui film. L-a luat în braţe, fără să ştie însă că e băiatul lui

Doamne, cât seamănă cu celebrul tată şi cât de mare s-a făcut fiul lui Adrian Păduraru! Nici la 10 ani de la naşterea fiului său, Andrei Cristian, pe care îl are cu solista Silvia Lungeanu, actorul nu dă dovadă de sentimente paterne. Refuză să-i plătească pensie alimentară şi nici măcar nu vrea să-l vadă.

Copilul solistei Silvia Lungeanu seamănă leit cu tatăl său! Puştiul, pe nume Cristian Andrei, e bucăţică ruptă din părintele lui, actorul Adrian Păduraru (57 de ani).
Devenit celebru în anii ‘80, în urma rolului din filmul ”Declaraţie de dragoste”, Adrian Păduraru a ignorat complet faptul că are un băiat. Actorul nu a vrut de la bun început să-şi recunoască moştenitorul.
De altfel, în momentul în care a aflat că solista Silvia Lungeanu a rămas însărcinată şi că vor avea un copil, actorul a dat bir cu fugiţii. Însă puştiul speră ca tatăl lui să revină la sentimente mai bune faţă de el. Andrei Cristian n-a avut şansa de a-şi cunoaşte tatăl, pe care îl ştie doar din poze şi din filme.
L-a văzut doar o singură dată, în 2012, la premiera unui film, unde Silvia Lungeanu îşi trimisese fiul cu o prietenă. ”Actorul l-a luat în braţe, neştiind că este fiul său şi când a realizat ce se întâmplă s-a speriat şi, în loc să i se înmoaie inima, toată seara s-a ascuns de puşti. În plus, n-a mai apărut pe sce­nă la final, alături de ceilalţi co­legi care au jucat în pelicula respectivă. Silvia speră ca ­timpul să arate totuşi că actorul va fi un om bun cu fiul lor, care abia aşteaptă să-şi cunoască tatăl”, ne-a povestit o sursă apropiată artistei.
Băieţelul, care îi seamănă leit lui Adrian, a împlinit pe 26 iunie, 10 ani. Mai mult, Andrei Cristian are veleităţi artistice, ştie să recite poezii ca un actor de renume şi desenează foarte frumos. De ziua mamei sale, pe 12 iunie, el i-a făcut un desen special celei care i-a dat viaţă.

p22-3-neata-foto-2-35col-1.jpg

Andrei Cristian a împlinit 10 ani zilele trecute

Până acum, Silvia Lungeanu s-a plâns public de actor doar în anul 2011, într-o emisiune tv, iar de atunci nu a mai vrut să facă vreun comentariu legat de acest subiect.
Cântăreaţa Silvia Lungeanu şi Adrian Păduraru s-au cunoscut la Târgovişte, la Festivalul de romanţe ”Crizantema de aur”, unde ea a evoluat de multe ori pe scenă, iar actorul a prezentat multe dintre ediţiile acestei manifestări culturale cu tradiţie.
Mai târziu, cântăreaţa l-a dat în judecată pentru recunoaşterea paternităţii şi a câştigat procesul în anul 2013. Dar nici atunci actorul nu a lăsat de la el. Şi pentru că nu şi-a ajutat cu nimic fiul, solista l-a dat în judecată şi pentru pensie alimentară.

p32-3-neata-foto-4-2coloane.jpg

Când era micuţ, în braţele mamei, solista Silvia Lungeanu

Silvia Lungeanu a câştigat procesul cu tatăl copilului ei în noiembrie 2014, însă nici după sentinţa judecătorilor nu a primit nici un leu pentru fiul lor, actorul susţinând mereu că nu are un venit mare, chiar dacă mulţi ani a câştigat bani şi din reclamele la vinuri, dar şi din emisiunile în care apărea la TVR.

«Declarație de dragoste» l-a făcut celebru

Adrian Păduraru şi-a câştigat notorietatea după ce a jucat în filmul ”Declaraţie de dragoste” regizat de Nicolae Corjos. Producţia lansată în 1985 a fost un adevărat “hit” în România, la mare modă printre adolescenţii şi tinerii din acei ani.

p42-3-neata-foto-3-2col-8cm.jpg

Alături de Teodora Mareş, în “Declaraţie de dragoste”

Actorul a mai jucat şi în alte producţii cinematografice importante, cum ar fi: ”Extemporal la dirigenţie”, regia Nicolae Corjos (1987) şi ”Chiriţa în Iaşi”, regia Mircea Drăgan (1988), dar nici un alt rol nu i-a mai adus o asemenea faimă ca Alexandru din ”Declaraţie de dragoste”. La capitolul iubiri, Adrian Păduraru a fost un mare crai la viaţa lui. A fost căsătorit cu actriţa Georgeta Burdujan, cu care are o fată de 26 de ani. Actorul a divorţat  în anul 2007, când s-a născut fiul său, Andrei. De notorietate este şi relaţia lui cu fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale.

 

Loading...

Citește și