Fiul Stelei Enache și al lui Florin Bogardo e copia regretatului său tată. Și-a serbat recent ziua

florin-bogardo-stela-enache.jpg

Din 1972, Florin Bogardo a compus pentru soția sa, cântăreața Stela Enache
foto: arhivă personală

Stela Enache (70 de ani), solista care în Epoca de Aur a dat lovitura cu piesa ”Ani de liceu”, din pelicula de succes ”Liceenii”, este văduvă de 11 ani. După decesul soţului ei, celebrul compozitor Florin Bogardo, artista și-a revenit greu. Însă, dorul de soț îi mai trece atunci când își privește fiul.

Stela Enache, pe numele real Steriana Aurelia Bogardo, este văduvă de 11 ani, de când s-a prăpădit soțul ei. Inima compozitorului Florin Bogardo a încetat să mai bată pe 15 august 2009, cu doar câteva ore înainte de ziua sa de naştere. Văduva Stela Enache a suferit atunci enorm, a slăbit brusc peste 10 kg, iar viaţa fără bărbatul pe care l-a idolatrizat vreme de 38 de ani părea fără sens.

O vreme, cântăreaţa a refuzat să mai urce pe scenă, dar şi să iasă din casă. Însă, cei doi copii ai săi, care au făcut-o bunică, i-au sărit în ajutor. De dragul lor a revenit iar pe scenă. Fiica ei, Laura Maria, o femeie superbă, este stabilită în Italia şi lucrează ca designer, iar fiul ei, Anton Marin Bogardo, locuieşte în Germania, fiind specialist în managementul turismului şi în economie.

fiu_stela_enache.jpg

Fiul Stelei Enache, când era mic și în prezent
foto: arhivă personală

Asemănarea acestuia cu regretatul lui tată este izbitoare, astfel că Stela îşi alină dorul de soţ, doar privindu-şi băiatul frumuşel foc şi înalt ca bradul. Artista îi vizitează periodic, însă acum cu pandemia, nu I-a văzut de luni bune. Pe 2 iulie, fiul ei a împlinit o vârstă, iar Stela a marcat acest lucru pe o rețea socială, unde a postat imagini cu fiul ei și al lui Bogardo, de când era mic, dar și de acum. Și anul trecut a făcut același lucru (foto).

Citește și:

Se împlinesc 10 ani de la moartea lui Florin Bogardo. A făcut apoplexie

Stela Enache: «În America aş fi fost milionară»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1