Fiul Luminiței Anghel, dezvăluiri șocante: „Stau cu săptămânile nespălat”

puscas.jpg

david puscas fiu adoptat luminita anghel
David Pușcaș a spus cine crede el că este vinovat de ruptura de Luminiţa Anghel
Foto: Facebook

David Pușcaș, cunoscut ca fiind fiul adoptat al Luminiței Anghel, a început să publice periodic pe contul său de Youtube mai multe înregistrări în care povestește diverse detalii din viața sa. Într-unul dintre ele, Pușcaș a mărturisit că nu se spală cu săptămânile când e în depresie.

Fiul adoptat al Luminiței Anghel și-a propus în materialul video publicat pe 16 octombrie să răspundă la mai multe întrebări puse de urmăritorii săi. Una dintre ele îl provoca pe David Pușcaș să povestească ceva intim din viața sa, iar el a acceptat.

Nimeni nu se aștepta însă ca dintre toate lucrurile pe care putea să le dezvăluie despre sine, să fie faptul că nu se spala pe corp și pe dinți chiar și cu săptămânile, însă „doar atunci când e în depresie”.

„Nu aruncați cu roșii. eu când sunt în depresie și stau ca leguma infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile, stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a mărturisit David Pușcaș pe canalul său de Youtube.

El a ajuns foarte cunoscut în presa mondenă după ce a făcut mai multe afirmații controversate, târându-și mama adoptivă într-un scandal mediatic care a determinat-o să se îndepărteze de el.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1