Fiul Luminiței Anghel, apariție tandră alături de un bărbat. Cum s-a filmat David Pușcaș

daviid.jpg

David Pușcaș
Foto Instagram

David Pușcaș este hotărât să renunțe la orice rețineri și arată lumii pe cine iubește cu adevărat. Deși este doar o filmare în care stă îmbrățișat cu un bărbat, David Pușcaș a publicat filmarea direct pe contul personal de Instagram.

David Pușcaș publică des imagini sau filmulețe cu el care îi cam pun pe gânduri pe prietenii lui virtuali. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a filmat în pat, unde era foarte apropiat de un alt bărbat. 

david_puscas.jpg

David Pușcaș
Foto Instagram

În urmă cu puțin timp, David Pușcaș a vorbit despre ruptura din relația mamă-fiu pe care o avea cu Luminița Anghel, mărturisind că ei doi erau cei mai buni prieteni. 

"Eram cei mai buni prieteni. Puteam să vorbim orice, de la droguri la orientare sexuală. Mama mi-a spus că este foarte importantă comunicarea. Am văzut-o ca pe o prietenă. mama şi-a dedicat toată tinereţea ei mie. ea m-a crescut. ea a ajuns la vârsta la care şi-a dorit un bărbat, un copil lângă ea...perioada în care eram doar eu cu ea a fost cea mai frumoasă. Eu cu acel om, alesul ei, nu ne-am înţeles deloc. Nu am putut să rezonăm. De când a apărut acest om în viaţa mamei şi în a mea totul s-a schimbat la 180 de grade. La începutul el era foarte amabil, protector, atent cu mine, dar până într-un punct când a început să fie autoritar, să impună reguli, să o schimbe pe mama. Se pare că iubirea chiar schimbă tot. Ea nu mai este persoana care era când aveam eu 10-11 ani. El a întors-o pe mama împotriva mea. Eu începusem să ies, să cunosc cluburile. Asta a adus la distrugerea relaţiei mele cu mama", a spus David Puşcaş într-un video pe YouTube.      

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1