Fiul lui Șerban Ionescu, superb în “Romeo și Julieta”. Ce plete roşcate are tânărul actor!

12_9.jpg

Joacă la ”Teatrul Metropolis” din București
Citeste tot despre: 

Regretatul actor Șerban Ionescu ar fi fost tare mândru de fiul său, Carol, care acum, la 22 de ani, este unul dintre cei mai talentați artiști din noua generație. Deși în copilărie a vrut să se facă astronaut, iată că roșcatul cu ochii verzi figurează pe afișul unor spectacole grele.

Are un succes nebun cu rolul lui Romeo, din „Romeo și Julieta”, piesă care se joacă la Teatrul Metropolis, dar îl mai puteți vedea în „Visul unei nopți de vară”, „Hamlet”, „O scrisoare pierdută”, „Titanic vals” și „Amadeus”.

12_10.jpg

Şerban Ionescu

Într-un interviu de suflet pentru www.yorick.ro, Carol a spus: “Am avut o relație foarte puternică de tată – fiu, de fapt, o prietenie. Toți acum vorbesc despre el de parcă s-ar fi bătut pe spate cu el: Pelicanul, Pelicanul. Da, dar înainte de toate era un om. Iar ei nu l-au cunoscut atât de bine cum pretind. Și mă irită uneori astfel de oameni, pentru că nu pot să le spun povești despre cum era tata”. Șerban Ionescu a încetat din viață pe 21 noiembrie 2012, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticat cu scleroză multiplă amiotrofică. 

Loading...