Fiul lui Leo Iorga: «Tatăl meu are amețeli mari după vaccinul anticancer făcut în Cuba»

12-13-vedetexzixiz-leo-iorga.jpg

Leo Iorga a fost tratat zece zile la clinica din Cuba

După zece zile de spitalizare la clinica ”Pradera”, din Havanna (Cuba), Leo Iorga (52 de ani) şi soția sa, Paula (48 de ani), revin la București.

“De-abia aștept să îmi strâng în brațe părinții. Pentru că tata nu mi-a vorbit la telefon cine știe ce, pentru că semnalul este foarte slab. Știu că dacă tratamentul a fost început în străinătate poate fi continuat și în România, asta nu ar fi o problemă. Însă mi-a zis că a făcut acel vaccin pentru care s-a și dus, după ce a fost supus la început la unele controale medicale.

Am înțeles că, după vaccin, are anumite reacții adverse, inclusiv amețeli foarte mari”, a declarat, marți, pentru Click! fiul cel mare a lui Leo Iorga, Edi (27 de ani). Până să ajungă în celălalt capăt al lumii Leo Iorga a trecut prin cinci operaţii, două la plămâni, două pe creier şi una la glandele suprarenale şi a urmat cele mai bune tratamente din România. Pentru deplasare, artistul a trebuit să scoată din buzunar suma de 20.000 de euro.

Loading...

Citește și

  • Leo Iorga a ajuns în celălalt capăt de lume, alături de soţia lui, Paula. Artistul, diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar, a trecut prin cinci operaţii, două la plămâni, două pe creier şi una la glandele suprarenale. Acum speră ca tratamentul-minune din Cuba să-i pună capăt acestei boli.

  • Solistul Leo Iorga ( 52 de ani), care de cinci ani se luptă cu cancerul de plămâni, a și muncit în seara de Revelion, susținând un concert în București, dar s-a și distrat.

  • leo iorga, impresar, amanta, cancer, concerte

    A început scandalul în trupa Pact. Solistul trupei rock, Leo Iorga, şi impresara Florenţa Marin şi-au spus ”adio” după patru ani de colaborare. De marţi, cei doi nu mai împart nici patul, dar nici ”Pact”-ul, trupa în care solistul activează din anul 2013, după ce aceştia au ajuns să se certe la cuţite din cauza banilor şi a numărului mic de concerte.

  • A fost aruncată din trupa Pact de pe postul de manager, după patru ani de muncă, iar acum Florenţa Marin a răbufnit. Îl face praf pe Leo Iorga şi o arată cu degetul pe nevasta acestuia. Bruneta crede că Paula Iorga este capul răutăţilor şi cea care ar fi “comandat” ca Leo să o lase fără pâine.