Fiul lui Daniel Iordăchioaie a împlinit 20 de ani. Mesajul dulce-amar al mamei sale, Nouria

fiu-daniel-iordachioaie.jpg

Darius, alături de mama lui, actrița Nouria Nouri
foto: arhivă personală

Vedetele și-au serbat copiii în weekend. Andreea Berecleanu a scris un mesaj emoționant de ziua fetei sale, o frumusețe la 19 ani, dar nici Nouria, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, nu s-a lăsat mai prejos.

Andreea Berecleanu (45 ani) și-a serbat duminică, 20 septembrie, fiica, pe Eva, pe care o are din căsnicia cu Andrei Zaharescu (60 ani). Ei mai au un fiu, pe nume Petru (13 ani). Vedeta de la Observator a publicat pe rețelele sociale un mesaj extrem de frumos și de emoționant. "La mulți ani, fetița mea! Chiar dacă ești la distanță de casă, știu că ai fost fericită să-ți petreci ziua cântând și dansând. Iar noi îți suntem alături mereu. Sufletele noastre sunt acolo unde ești tu. Să fii veselă mereu, sănătoasă, inspirată! Mi-ai dăruit cei mai frumoși 19 ani din viața mea! Mulți înainte împreună!", a scris Andreea Berecleanu, pe Facebook.

andreea-berecleanu-si-fiica-sa.jpg

Andreea Berecleanu și fiica ei

Fiul lui Daniel Iordăchioaie a împlinit 20 de ani

Și Nouria Nouri (45 ani), fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie (52 ani), a publicat un mesaj vineri, când fiul ei, Darius, a împlinit vârsta de 20 de ani. "Astăzi, copilul meu cel mare împlinește 20 de ani. E vârsta la care simți că toată lumea e a ta, dar el îmi spune mereu: <<Asta nu e lumea mea. Eu doar trăiesc în ea>>. Aș putea să-i spun că se află pe un drum care îi permite să schimbe lumea, dar nu vreau să-l mint. Lumea nu se schimbă sau în niciun caz în bine. Oamenii sunt cum sunt, iar poporul asta nu va fi niciodată altfel. Aș putea să-i trântesc inspiraționala aia cu schimbarea începe cu tine. Cât de cretină să fiu să-l sfătuiesc să se schimbe el, când are calități intelectuale și morale, valori și principii de excepție? Cât despre educație, delicatețe, finețe, ar putea să le dea lecții adulților mitocani din jurul lui care au ratat cei șapte ani de acasă. Prin urmare, nu-mi doresc decât să fie sănătos și să apuce să trăiască într-o lume pe care s-o simtă ca fiind a lui și care să-l merite. Până atunci... Să fii iubit, să iubești și să te bucuri de vârsta pe care o ai, că nu se mai întoarce! La mulți ani, Darius! Te iubesc!", a scris Nouria, fosta soție a lui Daniel Iordachioaie.

fiu-daniel-iordachioaie.jpg

Darius, alături de mama lui, actrița Nouria Nouri
foto: arhivă personală

Citește și:

Mini Esca și mini Berecleanu, perfecte în costum de baie. Fetele știristelor sunt școlite la Londra și frumoase de pică

EXCLUSIV Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie se mărită. «Ionuț mă răsfață, mă iubește, e romantic»

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1