Fiul lui Adrian Iovan nu mai scapă de procesele pentru pensie

cucopilu987892.jpg

Romaniţa Iovan este mamă cu „normă întreagă” pentru fiul ei, Albert. Creatoarea de modă merge în fiecare zi să-l ducă şi să-l aducă de la şcoală e băiatul de 10 ani

Aproape trei ani au trecut de la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan, dar ”socotelile” lui cu justiţia tot nu s-au încheiat. Proces pentru pensie, proces pentru vila din Otopeni, toate sunt încâlcite şi obositoare.

Veştile proaste par să „curgă” la infinit pentru Romaniţa Iovan şi băiatul pe care îl are cu Adrian Iovan. Creatoarea de modă, ca reprezentant legal al lui Albert Iovan (10 ani), a fost chemată din nou la tribunal de către Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti, care are o serie de pretenţii financiare de la moştenitorul lui Iovan. Asta după ce Romaniţa a achitat o sumă importantă după ce a pierdut un proces. Iubitul vedetei, avocatul Iulian Gogan, este şi el nelămurit. 

”Romaniţa a returnat suma. Legea la noi e interpretabilă. Casa de pensii a făcut acest dosar probabil neverificând dacă banii au fost încasaţi de ei sau nu. A mai rămas o parte de recuperat, iar suma trebuia returnată în tranşe, reţinându-i-se lui Albert din pensia de urmaş”, ne-a spus avocatul Gogan.

iovan87987.jpg

Pilotul † Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în urmă cu aproape trei ani

Toată povestea a început la două luni de la moartea lui Adrian Iovan, când moştenitorii săi Albert (8 ani), reprezentat de mama sa, şi Irina (30), fiica cea mare a pilotului, au cerut pensia părintelui lor, din perioada 1 august 2011 până la sfârşitul anului 2013, adică aproape 3 miliarde de lei. Chiar dacă reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Ilfov au susţinut că nu au de ce să le dea aceşti bani, Romaniţa Iovan a continuat procesul pentru un drept care credea că li se cuvenea moştenitorilor fostului ei soţ. Romaniţa Iovan a câştigat însă lupta în instanţă şi a şi încasat, la sfârşitul lui 2015, circa 2,8 miliarde lei vechi. Când credea că nu se mai poate întâmpla nimic, a venit şi îngrozitoarea veste. Judecătorii Tribunalului Bucureşti au soluţionat contestaţia făcută de reprezentanţii Casei de Pensii şi le-au dat şi dreptate. Magistraţii au dispus întoarcerea executării şi i-au obligat pe moştenitorii lui Iovan să restituie banii. 

Proces lung şi pentru  vila din Otopeni

Procesul cu pensia nu este singurul pe care îl are Romaniţa după moartea fostului ei soţ. Creatoarea de modă a dus o luptă crâncenă în justiţie şi cu fosta iubită a lui Adrian Iovan, medicul Mihaela Steriu. Şi asta pentru că femeia, care deţine jumătate din casa de la Otopeni a pilotului, refuză de mai bine de un an să-l lase pe Albert să intre în vila tatălui său. Avocatul Iulian Gogan, iubitul Romaniţei Iovan, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a primi aprobarea judecătorilor, însă aceştia i-au respins până acum cerere după cerere. Până la urmă, casa a fost „împărţită”, însă problemele nu s-au terminat pentru că părţile nu s-au înţeles asupra „jumătăţilor”.

Pilotul a murit în accident de avion

avion9878796.jpg

Avionul s-a prăbuşit în Apuseni

Pilotul Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. Tot atunci a murit şi studenta Aurelia Ion, iar copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş au fost răniţi, dar au scăpat cu viaţă. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani, care suferise un accident vascular cerebral.

Loading...
 
 

Citește și