Fiul Antoniei şi al lui Alex Velea a spus primul cuvânt. Vei fi uimit când vei afla care este acesta

antonia_alex_velea_dominic.jpg

Antonia Alex Velea Antonia
Antonia și Alex Velea sunt, de la 27 decembrie 2014, părinții lui Dominic
foto: arhiva personală

Băiatul Antoniei şi al lui Alex Velea, Dominic, creşte pe zi ce trece. Micuţul, care aproape şapte luni, a început deja să vorbească, însă părinţii lui au avut o surpriză. Primul lui cuvânt nu a fost "mamă", ca în cazul multor bebeluşi.

Antonia şi Alex Velea sunt doi părinţi mândri nevoie mare: băiatul lor, Dominic, a început să vorbească. Însă micuţul, care a rostit primul lui cuvânt, nu a spus "mamă", cum fac mulţi bebeluşi. Dominic a spus "tată", potrivit agentiadepresamondena.com.

Cea care a povestit întâmplarea a fost Nicole Cherry, o artistă apropiată de cuplu: “Dominic este cel mai frumos copil… ştiu că zice tata… zice şi mama. Este cel mai prietenos copil”, a declarat ea.

"Dominic nu scoate un sunet când doarme"

Antonia şi Alex Velea au devenit părinţii unui băieţel de nota 10 în decembrie. Cei doi, care şi-au ţinut relaţia secretă până în clipa în care solista a rămas gravidă, îl iubesc pe cel mic ca pe ochii din cap şi se ocupă împreună de el. 

„Este un copil extrem de cuminte. De la 23.00 până dimineața la 06.00 doarme, nu scoate un sunet. Eu și Antonia îl spălăm și îl schimbăm împreună”, a povestit Alex Velea, pentru Click!.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1