Firea, „atacată” subtil de jurații „Românii au talent”

jurati.jpg

jurati romanii au talent
Jurații "Românii au talent" au fost critici nu doar cu participanții
Foto: Pro Tv

În ediția de vineri, 14 aprilie a emisiunii „Românii au talent”, jurații au fost puși pe șotii și nu s-au putut abține să nu adreseze câteva replici critice subtile la adresa Gabrielei Firea, primarul Bucureștiului.

Discuția dintre Andi, Mihaela, Andra și Călinescu a decurs după ce au trebuit să jurizeze mai multe numere de dans tradițional indian pe care nu l-au putut înțelege pe deplin. După ce au dat câte patru de „Nu” pentru fiecare concurentă care s-a încumetat să prezinte un obicei cultural greu de înțeles la un concurs de talente, jurații au început să explice de ce sunt greu de jurizat astfel de reprezentații.

„E ca și cum m-aș duce eu în India și aș vinde pastramă de vacă”, a precizat Florin Călinescu. Actorul a oferit și exemplul concret al unui prieten care a dorit să se căsătorească cu o indiancă, dar ceremonia este greu de susținut întrucât este foarte costisitoare și durează foarte mult, peste o săptămână.

gabrielafirea.jpg

firea
Gabriela Firea, criticată subtil de jurații "Românii au talent"
Foto: arhivă personală

Mihaela Rădulescu a decis să-i întărească ideea mastrului Călinescu și a povestit din proprie experiență că a văzut ce înseamnă organizarea unei astfel de nunți atunci când a vizitat India. Familia respectivă, care este foarte bogată, închiriase întregul spațiu al primăriei unde, potrivit tradiției, are loc zilnic o paradă cu elefanți.

Andi nu a ezitat nici de această dată să critice subtil anumite carențe ale sistemului politic și a spus în glumă că Gabriela Firea nu ar fi perceput nicio taxă unui cuplu indian care dorește să se căsătorească pentru că actualul primar al Bucureștiului este o mare admiratoare a obiceiurilor exotice.

De departe însă, replica cea mai „dură” a a fost a Mihaelei Rădulescu: „Firea e primarul Bucureștiului? Ar trebui să mă uit mai des la știri.”

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1