Finala Survivor România. Cine se luptă pentru premiul de 250.000 de lei

survivor_romania_3_d.jpg

survivor romania
Patru concurenți se luptă pentru titlul Survivor România și premiul de 250.000 de lei
foto: Kanal D

După patru luni de condiții vitrege și competiții care le-au pus la încercare nu doar condiția fizică, ci și mușchii, patru concurenți au rămas să-și dispute finala Survivor România și să lupte pentru marele premiu de 250.000 de lei.

Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp și Emanuel Neagu sunt cei patru finaliști „Survivor Romania”, în urma celor două semifinale disputate în weekendul ce tocmai a trecut. Doar unul dintre ei va intra posesia trofeului și a marelui premiu de 250.000 de lei. Câștigătorul vă fi desemnat prin votul publicului, în direct, sâmbăta, 30 mai, la Kanal D.

elena-ionescu.jpg

elena ionescu survivor romania
Elena Ionescu, singura Faimoasă ajungă în finala Survivor România
foto: Kanal D

Emy Alupei și Cezar Juratoni, eliminați în ultimele etape Survivor România

emy_alupei.jpg

emy alupei survivor romania
Emy Alupei, între ultimii 6 concurenți Survivor România
foto: Kanal D

Emy Alupei și Cezar Juratoni au fost ultimii eliminați, Elena Ionescu detronaându-i la votul publicului. Iancu Sterp a reușit să își câștige imunitatea și locul în finală, după ce i-a învins, pe rând, pe Cezar Juratoni și Elena Ionescu, în ultimele două etape ale jocurilor de imunitate. Sâmbăta, 23 mai, cea care a părăsit competiția a fost Emy Alupei, care a intrat la duel, prin decizia de solidaritate a fostei echipe roșii, alături de Cezar și Elena. " Am evoluat foarte mult (...). Plec de aici același om, cu aceleași principii, dar simt că m-am maturizat", a spus Emy cu ochii în lacrimi.

Cezar Juratoni: „Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu”

survivor_romania_2.jpg

survivor romania cear juratoni si elena ionescu
Cezar Juratoni și-a luat rămas bun de la Elena Ionescu
foto: Kanal D

Miza jocului de duminică seara, 24 mai, a fost ultimul loc în finală, după ce Iancu a câștigat doua dintre cele trei jocuri. Surpriza serii a fost prezenta concurenților eliminați până acum, Faimoși și Războinici, care au venit să facă galerie celor trei ultimi combatanți. Cezar Juratoni a pierdut primele două etape în competiția cu Elena și Iancu, fiind a fost nevoit să-și ia rămas bun de la cei patru finaliști. Concurent extrem de puternic și echilibrat, Cezar a avut un discurs plin de emoție și a părăsit cu demnitate competiția. "La mine e totul sau nimic (...). Viață e o luptă. (...) Poți să dai și de oameni buni, și de oameni răi. Tu trebuie să îți menții calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești, doar prin muncă și prin devotament. Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fară sacrificiu", a subliniat Cezar. La iltima îmbrățișare cu cei rămași în concurs, acesta le-a dat un ultim sfat: "Ați arătat că puteți, să nu vă schimbați, arătați că sunteți balauri toți!".

Două fete și doi băieți în finala Survivor România

emanuel_lola_iancu_survivor_romania.jpg

emanuel lola iancu finala survivor romania
Emanuel, Lola și Iancu, 3 dintre cei 4 finaliști Survivor România
foto: Kanal D

Așadar, doua fete, Lola și Elena, și doi băieți, Emanuel și Iancu, sunt cei patru finaliști „Survivor România”. Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, a făcut anunțul mult așteptat. "Iată-i, ultimii patru! Cei patru care intră în finala Survivor România 2020. Iancu, Lola, Elena, Emanuel, cu toții sunteți în marea finală! Vă meritați locul, ați demonstrat că trebuie să fiți acolo. Pe 30 mai, unul dintre voi va căștiga și marele premiu. Unul dintre voi va fi desemnat Supraviețuitorul suprem ", a spus acesta. Telespectatorii vor decide prin vot, în direct, cine merită să câștige această competiție, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasă și a dovedit, în cele patru luni de încercări, că este demn de titlul „Survivor Romania”.

 

Citește și:

Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”, la un pas să își piardă mama

Dan Cruceru: «Ce fac concurenţii Survivor România mi se pare o nebunie totală»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1