Dan Cruceru: «Ce fac concurenţii Survivor România mi se pare o nebunie totală»

dan-cruceru.jpg

dan cruceru portret
Dan Cruceru a fost impresionat de performanțele concurenților ”Survivor România”
foto: Parenting Business School

Fost prezentator al emisiunii „Poveştiri adevărate” de la Acasă, familist convis, tată şi soţ iubitor şi blogger de succes, Dan Cruceru (38 de ani) a ales după o perioadă de pauză o nouă provocare. Din 18 ianuarie va prezenta la Kanal D reality show-ul „Survivor România”, unde va fi cu ochii pe cei 20 de concurenţi.

Dacă îi va fi greu sau nu, ce probeleme de sănătate are şi cum va rezista departe de familie, aflaţi în continuare din interviul pe care Dan Cruceru l-a acordat în exclusivitate pentru Click!

  • Click!: După o pauză destul de lunga te-ai întors în televiziune, însă de data asta pentru a prezenta un reality show. Cum ti s-a părut ideea la început, mai ales că nu ai mai prezentat niciodată un astfel de show?

Dan Cruceru: Puţin spus, surprinzătoare. Nu cred că există cuvânt care să exprime uimirea din mintea mea în momentul în care am primit propunerea pentru „Survivor România”. Pe de altă parte, trebuie să vă mărturisesc că propunerea de a participa la castingul pentru prezentator a fost una foarte onorantă, acest show este unul dintre cele mai mari din lume. Nu cred că exista prezentator TV care nu şi-ar dori să fie gazda „Survivor România”.

  • Tu eşti genul sportiv? Ai ceva probleme de sănătate?

Da, am ceva probleme cu spatele, dar minore. Am practicat şi fac, în continuare, sport. Din perioada liceului am făcut handbal de performanţă şase ani, joc fotbal săptămânal cu Naţionala Artiştilor Fotbalişti şi fac sport cu cei doi copii ai mei pe care  îi iau în braţe de dimineaţa până seara.

  • Te-ai fi văzut concurent la un astfel de show?

Nu. Ce fac concurenţii „Survivor România” mi se pare o „nebunie” totală. Eu nu aş rezista fără mâncărurile mele preferate, aici ar fi fost marea mea problemă, dacă m-aş pune în postura de concurent. Sunt foarte selectiv la mâncare, iar lipsa ingredientelor care îmi plac m-ar fi făcut să stau deoparte.

  • Familia ta merge cu tine sau rămâne în ţară toată perioada asta?

Este posibil ca familia mea să vină aici, în Republica Dominicană, în vacanţa de primăvară, când Sofia (n.r. fiica lui) nu va avea şcoală.

  • Ce au spus copiii şi soţia ta de acest nou proiect?

Cel mai mare susţinător al meu a fost Cristina, soţia mea. Din start, ea a analizat oportunitatea imensă pentru cariera mea şi amplitudinea proiectului, aşa că mi-a spus să accept şi că se va descurca aici, acasă, în această perioadă cât voi fi plecat.

  • De ce îţi va fi cel mai teamă în Republica Dominicană?

La nivel profesional, nu mi-e teamă de nimic. Îmi doresc să fiu la înălţimea aşteptărilor; este un proiect extraordinar care mă motivează enorm.

Citește și:

Dan Cruceru a devenit tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

Dan Cruceru: „Televiziunea, dacă va mai fi, va fi doar un hobby“

  • Ce îţi place să mănânci şi ce nu ai băga niciciodată în gură?

Îţi spuneam mai devreme că sunt foarte selectiv în ceea ce priveşte mâncarea, aşa că îţi voi înşira ce nu mănânc: carne de vită, fructe de mare, lactate, „ciudăţenii”. Revenind la lista scurtă cu produsele pe care le consum: piept de pui, porc şi peşte, paste, orez, legume. Cam atât. Nu aş încerca şarpe sau şopârle. M-aş descurca foarte mult timp cu nuca de cocos, dar nu e suficientă pentru tot aportul de energie necesar.

  • Tu ai şi un blog – taticool.ro. Ce vei face cu acest proiect?

Scriu în continuare pe acel blog. În măsura timpului liber, filmări, scriu cu gândul la copiii mei.

  • Crezi că vei avea timp să vizitezi şi locurile din oraşul în care vei filma?

Foarte, foarte puţin. Momentan, sunt foarte concentrat pe filmările pentru „Survivor România”. Sunt multe ore de filmare pe zi, şi atunci prefer să îmi conserv energia pentru filmări. Mă voi gândi şi la momentele libere.

  • Ce gen de emisiune te vezi prezentânt după acest proiect?

Sunt omul provocărilor. Dacă trebuie să mă gândesc mai departe, m-aş gândi la încă zece sezoane de „Survivor România”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1