Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”, la un pas să își piardă mama

elena_ionescu_la_survivor_romania.jpg

elana ionescu survivor
Elana Ionescu
Foto: Kanal D

Pe cât de purenică este în competiția de la “Survivor România”, pe atât de dărâmată a fost Elena Ionescu, faimoasa din competiția de la Kanal d, când în joc a fost viața mamei ei. Înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality-show-ul, cântăreața a povestit că a trecut prin momente dramatice de-a lungul timpului.

Elena Ionescu, concurentă în echipa faimoșilor de la Survivor România, a povestit că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, aceștia fiind cei care au susținut-o, pe toate planurile, încă din perioada copilăriei, pentru a-și construi o carieră solidă în industria muzicală. Artista a mărturisit că, pentru a lansa un album și pentru a filma un videoclip, tatăl ei a fost nevoit să renunțe la serviciu și să se pensioneze anticipat, pentru a-i finanța proiectul muzical.

elena_ionescu_in_copilarie_alaturi_de_parinti.jpg

elena ionescu copilarie parinti
Elena Ionescu, în copilărie, alături de părinți
foto: arhiva personală

“Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țară. Încă de la grădiniță cântăm. Lumea îmi spunea că am talent, așa că am început să câștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alături, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost susținătorul meu financiar. Tată s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Și-a sacrificat jobul la acel moment”, a mărturisit artista.

Elena Ionescu: "Dumnezeu a făcut o minune!"

Elena Ionescu a povestit că, din momentul în care mama să a primit un diagnostic crunt, în urmă căruia a necesitat o intervenție chirurgicală dificilă, a trăit un adevărat coșmar. 

“În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștiență, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine”, a adăugat Elena Ionescu.

Cântăreața a fost cooptată în echipa vedetelor show-ului, însă este propusă în ultima vreme tot mai mult spre eliminare. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Ionescu, fosta componentă a trupei Mandinga, a decis împreună cu fostul ei partener, Dragoș, că venise momentul în care povestea lor de iubire nu mai părea să aibă viitor, așa că cei doi au urmat calea divorțului. Deși au împreună un băiețel, foștii soți nu au mai considerat că viața în doi le-ar aduce vreun avantaj, iar de când a rămas singură, Elena a dezvăluit cine o ajută cu micuțul în perioadele ei aglomerate.

  • Competiția «Survivor România» este una în care concurenții sacrifică nu doar timpul pe care ar putea să-l petreacă alături de familiile lor, ci și confortul locuințelor din România. Astfel că, atât membrii echipelor Războnicii și Faimoșii trebuie să îndure oboseala și foame pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție. Ruby, Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt doar câteva dintre concurentele care au fost surprinse de camerele de filmat fără machiaj și cu urme vizibile de oboseală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1