Elena Ionescu, ex-Mandinga, noul nume în competiția «Survivor». Iată lista finală a concurenților

elena-ioanescu.jpg

Elena Ionescu a spus "Da" provocării "Survivor Romania"

Elena Ionescu, una dintre cele mai de succes cântărețe autohtone, va participa la "Survivor România", reality-ul ce se va difuza la Kanal D. Artista a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă; avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum "Pasiune", în colaborare cu Puya și Vescan, "Spune-i", în colaborare cu Mahia Beldo, sau "Ce e dragostea", recent lansată.

Elena Ionescu a compus majoritatea pieselor pe care le interpretează, printre acestea numărându-se și celebrele "Zaleilah" și "Papi Chulo", din perioada colaborării cu Mandinga. "Habibi I love you", hit-ul interpretat alături de Pitbull, celebrul rapper american de origine cubaneză, și artistul marocan Ahmed Chawki, completează panoplia succeselor muzicale ale frumoasei artiste.  

Elena Ionescu a devenit mama în august, 2018 și, chiar dacă a trecut printr-un divorț la scurt timp după ce a născut, Elena și-a păstrat optimismul, energia și curajul. Acum este pregătită să între în cea mai intensă competiție a anului, "Survivor România", și crede că experiențele  au călit-o pentru orice încercare, oricât de dificilă ar părea la prima vedere.

"Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană", declarat artista.Elena Ionescu va completă echipa de vedete de la “Survivor România”, iar Ioana Filimon se retrage din competiție din motive medicale.

Iată lista finală a concurenților

Alături de Elena Ionescu, vor evolua în față milioanelor de telespectatori, Ruby, Asiana Peng, Grațiela Duban, Cristina Siscanu, Bogdan Vladau, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicas. Această este lista completă a  concurenților vedetă, urmând că, în curând, să aflați cine sunt cei zece concurenți încă necunoscuți publicului larg.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1