Fiica Ralucăi Moianu, o adolescentă superbă! Are aproape 15 ani și seamănă cu regretatul ei tată

mario-ancuta-mara-ilinca-fiica.jpg

mario ancuta mara fiica
Mario Ancuța și Mara Ilinca au avut o relație specială
foto: arhivă personală

Viața merge înainte, cu mult dor însă, pentru Raluca Moianu și fiica ei, Mara Ilinca. În iulie 2018, cele două au primit cea mai neagră veste: Marius Ancuța, fostul soț al Ralucăi, tatăl Marei, s-a stins, la doar 50 de ani, în urma unei boli cumplite. Le-am întâlnit recent pe fete la avanpremiera unui film, iar Mara ne-a lăsat muți de uimire cu frumusețea ei. Este ca o trestie, pentru că face balet, și are chip de păpușă.

Din 18 octombrie a intrat în cinematografele din toată ţara pelicula „Maleficent: Suverana Răului” cu Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer în rolurile principale. Pelicula a avut şi la noi avanpremiera de gală, eveniment la care au venit foarte multe vedete cu copiii lor.

Ne-am întâlnit cu Vica Blochina (43 de ani) și fiul ei, Edan (11 ani), cu Ioana Ginghina (42 de ani), care a venit cu Ruxandra (11 ani), cu Giulia Anghelescu Huidu (34 de ani), însoțită de Antonia, fiica ei, (8 ani), dar și cu Andreea Perju (34 de ani), alături de micuțele Mara (6 ani) și Ada (3 ani). Gabriela Cristea si Tavi Clonda au venit fără Victoria şi Iris, pe motiv că sunt prea mici ca să stea cuminţele la film timp de două ore.

raluca-moianu1.jpg

mara ilinca raluca moianu
Mara Ilinca și-a întrecut mama în înălțime. Este o adolescentă superbă

O prezență care ne-a atras atenția a fost cea a Ralucăi Moianu (49 de ani), vedeta care ne făcea să plângem pe vremuri, la emisiunea “Iartă-mă”.

Raluca Moianu: “Mara știe că tati ne veghează din cer”

Aceasta a venit la film cu fiica ei, Mara Ilinca, o adolescentă superbă, care în luna ianuarie va împlini 15 ani. Este înaltă, blondă, are trăsături perfecte, iar ochii blajini, de un albastru incredibil, ne amintesc de regretatul ei tată, comentatorul sportiv Marius (Mario) Ancuța. Acesta a pierdut lupta cu cancerul în luna iulie a anului 2018. O adora pe Mara Ilinca, iar Raluca ne-a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a reușit fiica ei să treacă peste această pierdere grea. “Tati o să rămână mereu cu noi. Știm că ne veghează din cer. Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, însă ne desurcăm. Mara știe că tăticul nostru e tot timpul cu noi”.

  • Ana Bartos
  • Andreea Perju
  • Gabriela Cristea şi Tavi Clonda
  • Giulia Anghelescu
  • Ioana Ginghina
  • Oana Roman
  • Vica Blochina şi Edan
  • Maximize

1/7

Maleficent, filmul care a cucerit mapamondul

Cea mai recentă producție Disney spune o nouă poveste plină de emoție, adrenalină și magie, aprofundând relația complexă dintre Aurora și nașa ei, dar și pe cea dintre Regatul Moors și vecinii săi. Este vorba despre „Maleficent: Suverana Răului”. Filmul cu Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer în rolurile principale este déjà pe marile ecrane din România și a avut avanpremiera la cinematograful din Afi Cotroceni. Noul film continuă aventura fantastică ce a cucerit deja milioane de fani, cu noi alianțe în lupta pentru protejarea regatului Moors. La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricoșătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină.

Citește și:

Raluca Moianu, în lacrimi la TV după moartea soțului ei, Marius Ancuța: «Mi-a spus că pleacă liniștit»

EXCLUSIV! Uite cum și-a refăcut viața Marius Ancuţa, după divorțul de Raluca Moianu

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1