Raluca Moianu, în lacrimi la TV după moartea soțului ei, Marius Ancuța: «Mi-a spus că pleacă liniștit»

raluca-moianu-in-lacrimi-la-tv.jpg

Raluca Moianu a izbucnit în lacrimi la TV, după moartea soțului ei
Foto: Captură Antena Stars

Raluca Moianu a trecut printr-un șoc cumplit în momentul în care soțul ei, Marius Ancuța, s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, răpus de boală. Fiind invitată în cadrul unei emisiuni, fosta prezentatoare TV a vorbit despre pierderea suferită, dezvăluind care au fost ultimele discuții pe care ea și fostul comentator sportiv le-au purtat înainte ca acesta să treacă în neființă. Emoționată peste măsură de aceste destăinuri, Raluca Moianu nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Raluca Moianu a trecut printr-o perioadă cumplită în luna iulie a acestui an, atunci când soțul ei, Marius Ancuța, a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui diagnostic cutremurător: cancer la plămâni. Luptându-se cu tragedia suferită și considerându-se o femeie puternică, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” a acceptat invitația în platoul emisiunii „Agenția Vip”, prima apariție televizată a vedetei de la moartea soțului ei, pentru a vorbi despre tragicul incident.

raluca_moianu_marius-ancuta.jpg

Raluca Moianu și Marius Ancuța s-au împăcat după divorț
Foto: Sever Gheorghe

Deși cei doi au semnat actele de divorț la un moment dat, împăcarea a venit rapid, familia pe care au întemeiat-o fiind pe primul plan. Vorbind în direct la TV despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa, Raluca Moianu a izbucnit în lacrimi. Fosta prezentatoare TV a povestit, la mai bine de trei luni de când și-a îngropat soțul, despre lupta chinuitoare pe care Marius Ancuța a dus-o cu boala, dezvăluind și care au fost ultimele discuții pe care le-a purtat cu tatăl fiicei ei, Mara Ilinca.

raluca-moianu-lacrimi.jpg

Raluca Moianu a vorbit despre regretatul ei soț. Aceasta a făcut dezvăluiri ce i-au adus lacrimilie pe față
Foto: Captură Antena Stars

Raluca Moianu, în lacrimi la TV, după moartea soțului ei

Raluca Moianu a izbucnit în lacrimi în timpul apariției sale la TV, povestind despre regretatul său soț care a fost răpus de o boală necruțătoare. Înainte să părăsească această lume, Marius Ancuța i-a spus soției sale că pleacă liniștit, împăcat.

„Sunt bine..Am un copil și pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Soțul meu mi-a spus înainte să moară că pleacă liniștit, că știe că sunt lângă Mara. Soțul meu a fost un tip mândru și nu a vrut să se știe că este bolnav. Timp de 57 de zile a luat antibiotice foarte puternice. Statisticile spun că cei care sunt diagnosticați cu această maladie supraviețuiesc un an, un an și jumătate”, a declarat Raluca Moianu.

raluca_moianu_fetita.jpg

Fetița Ralucăi Moianu și a lui Marius Ancuța are 13 ani
Foto: Arhivă personală

Cum face față situației fiica lor, Mara

„La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie s-a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos. În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar, pentru că el abia se ținea pe picioare. Ulterior, au fost niște săptămâni foarte urâte, a făcut radioterapie.

Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure. Copila mea e puternică, seamănă cu el, e mândră ca el și mi-a spus: «Nu vreau să mi se plângă de milă»”, a mai adăugat fosta prezentatoare TV.

Raluca Moianu și Marius Ancuța au divorțat, dar s-au împăcat

Raluca Moianu şi Marius Ancuţa au divorţat în octombrie 2013, după 15 ani de căsnicie. Din mariajul celor doi a rezultat o fată, Mara Ilinca, care după divorț a rămas în grija fostei prezentatoare TV. Cum reîntregirea familiei lor a fost mai importantă decât motivele despărțirii, cei doi au ales să se împace anul trecut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Durere mare! Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a pierdut lupta cu moartea. Comentatorul Eurosport, specializat în snooker, a murit joi dimineaţă, la vârsta de 50 de ani. Marius Ancuţa lupta de câteva luni cu o boală crudă şi a fost operat la Cluj Napoca. Din păcate, nemilosul cancer l-a răpit de lângă fetele lui dragi, Raluca Moianu şi fiica lor, Mara (13 ani).

  • Fosta vedetă din emisiunea “Iartă-mă” visa în copilărie să devină balerină. Raluca Moianu a cochetat cu școala de balet însă a renunţat prea repede, iar acum I s-a ivit ocazia de a lucra într-o şcoală de balet.