Marius Ancuţa a murit la doar 50 de ani. Fostul soţ al Ralucăi Moianu suferea de o boală gravă

Marius Ancuţa, comentator EuroSport specializat în snooker, fost soţ al Ralucăi Moianu, s-a stins din viaţă la doar 50 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Cei care au făcut anunţul trist au fost colegii şi prietenii săi de la EuroSport.

Vestea tristă a fost împărtăşită de EuroSport România pe Facebook. „În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă Eurosport. Marius ‘Mario’ Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă. Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter!“ - Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România. Marius Ancuţa lupta de câteva luni cu o boală crudă şi a fost operat la Cluj Napoca. 

Marius Ancuţa s-a aflat în prim plan atunci când a îndeplinit funcţia de prezentator la gala de la Bucureşti la care a participat cunoscutul jucător de snooker Ronnie O' Sullivan. Din nefericire, s-a stins la doar 50 de ani după ce a fost diagnosticat cu o boală crudă. S-a luptat pentru viaţa sa, fiind operat la Cluj-Napoca în urmă cu câteva luni, dar medicii nu au putu face nimic pentru a-i oferi clipe suplimentare.

Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți timp de 15 ani

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” și Marius Ancuța au fost căsătoriți timp de 15 ani, însă au decis să meargă pe drumuri diferite din cauza unor probleme de cuplu. Cei doi au divorțat în anul 2013, însă cei doi au împreună o fetiță superbă în vârstă de 13 ani. "Sunt mândră de Mara. E un copil atât de independent, care face numai ce simte. Am dus-o la călărie, la înot, la pictură şi am lăsat-o să aleagă ce vrea. Şi a ales baletul. (...) Avea 5 ani când am trecut prin faţa Operei din Viena şi mi-a spus că i-ar plăcea să danseze acolo. Profesoara ei de balet a fost prim-balerină în trupa lui Oleg Danovski şi dânsa e încântată de dorinţa Marei de a fi ca ea. Idolul Marei e Alina Cojocaru (membră a Şcolii de Balet Regal din Marea Britanie), unul dintre românii care ne fac cinste în lume. Când era mică şi îi spuneam poveşti, aveam una cu o şoricică care făcea balet şi care se întâlnea cu Alina Cojocaru", declara Raluca Moianu pentru Click! în urmă cu un an.

raluca_moianu.jpg

Fetița Raluca Moianu și Marius Ancuța are 13 ani
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1