“Copiii” lui Valeriu Lazarov s-au reunit după 20 de ani. Care a fost motivul petrecerii

Vedetele care au făcut istorie în televiziune şi-au dat întâlnire, zilele trecute, pentru a sărbători două decenii de la debutul în televiziune, dar şi pentru a depăna amintiri despre regretatul producător Valeriu Lazarov, ”regele emisiunilor de divertisment”. Raluca Moianu (49 de ani), care a cunoscut celebritatea cu emisiunea ”Iartă-mă!” (TVR ), ne-a povestit, în exclusivitate, despre acest eveniment emoţionant.

“După 20 de ani, nebunii frumoşi din familia creată de regizorul Valeriu Lazarov s-au regăsit şi a fost o zi de neuitat! “Surprize, Surprize”, “Cei mai iubiţi”, “Iartă – mă”, “Sarabanda”, “Academia vedetelor”, “Ploaia de stele”, “Din dragoste”, “Soţ şi soţie” şi multe alte formate de televiziune ce s-au născut din munca şi dăruirea acestor oameni pe care-i port în suflet o viaţă”, a scris Andreea Marin, pe Facebook, în dreptul fotografiei cu foştii colegi. Andreea Marin, Dan Negru, Raluca Moianu, Dana Mladin, Liviu Vârciu, Alina Sorescu, Gabriel Coveşeanu (Cove) şi mulţi alţii s-au revăzut pe 14 aprilie, într-un club din Piaţa Victoriei.

Atâtea vedete pe metrul pătrat mai rar găseşti, iar Raluca Moianu ne-a povestit, cu emoţie, despre întâlnirea de cinci stele: “Luiza Ciortan, care făcea parte din staff-ul administrativ şi care lucra cu Ileana Pop, mâna dreaptă a lui Lazarov, a fost cu ideea să ne vedem. Am râs, am lăcrimat, am povestit, ne-am adus aminte. Nu ştiu de ce, dar Augusta Lazarov nu a fost prezentă însă Mircea Radu era plecat şi ne-a trimis un filmuleţ, iar Cosmin Cernat filma pentru “Exatlon” (Kanal D), în Republica Dominicană, şi a trimis şi el un mesaj video. Eu şi Mircea Radu am intrat mai târziu, vom împlini 19 ani de la emisiunile noastre. Să ştii că odată cu această ocazie ne-am adus aminte şi de alte formate de emisiuni pe care le-am uitat. Au fost şi fetele de la baletul de la “Surprize”, a fost foarte frumos".

Raluca şi-a lăudat profesorul: ”Îmi amintesc că producătorii îmi spuneau să nu-mi acopăr picioarele pentru că sunt frumoase. Ce vremuri, ce oameni frumoşi! Cu Alina Sorescu m-am revăzut pe stradă şi i-am spus să vină la eveniment, şi ea a făcut parte dintre oamenii care au lucrat cu Lazarov. A trecut timpul, eram tineri şi frumoşi, acum buni profesionişti care am avut de învăţat de la un mare maestru al televiziunii. Fiecare dintre noi a spus câteva vorbe, a fost o întâlnire de suflet şi ne-am simţit minunat. Eu nu prea sunt mondenă, însă de data aceasta a fost o întâlnire adevărată”.

În acest moment, doar Cosmin Cernat, Dan Negru, Cove şi Liviu Vârciu mai lucrează în televiziune, iar Dana Mladin este producător. Cove este prezentator la “Vorbeşte lumea”(PRO TV), este însurat a doua oară şi are doi copii, Dan Negru prezintă “Scena misterelor” (Antena 1), este însurat şi are doi copii, Liviu Vârciu joacă în “Fructul oprit” (Antena 1) şi are două fiice. Mircea Radu de la ”Din dragoste” a avut anul trecut o emisiune la Antena 1, este căsătorit şi are o fată şi un băiat. Cosmin Cernat prezintă “Exatlon”, la Kanal D, e căsătorit şi are două fiice cu fosta iubită, Monica Iagăr. Solista Alina Sorescu s-a măritat cu Alexandru Ciucu şi au împreună două fetiţe, Andreea Marin a bifat trei divorţuri şi are o fiică, Ovidiu Cuncea este căsătorit are doi copii şi este atât actor, cât şi diacon, iar Raluca Moianu lucrează la postul de radio  Gold FM, şi are o fiică. 

Valeriu Lazarov a fost căsătorit cu Augusta Dumitraşcu

 

Celebrul producător tv  Valeriu Lazarov, care şi-a făcut debutul la TVR,  a plecat în Spania, în anii comunismului, de unde a revenit după Revoluţia din 1989, pentru mai multe colaborări. Emisiunile sale de divertisment i-au adus celebritatea pe plaiurile natale. ”Surprize, Surprize”, ”Din Dragoste” şi ”Academia Vedetelor”, prezentate de Andreea Marin, Mircea Radu şi Dan Negru, au bătut recordul la audienţe. A avut cinci copii şi a fost căsătorit de trei ori, ultima lui soţie fiind Augusta Dumitraşcu, cei doi căsătorindu-se în 2004, la Madrid. Valeriu a încetat din viaţă pe 11 august 2009, în urma unui infarct. După dispariţia celebrului ei soţ, Augusta, în vârstă de 44 de ani, a devenit Director de Divertisment la Trustul Intact, şi are un fiu cu actorul Andreas Petrescu. 

 

Loading...