Fiica Monicăi Gabor va defila pentru Botezatu

12-13-vedezcxxzcte-bote.jpg

Irinuca a fost ieri la atelierul lui Cătălin, unde croitoresele i-au luat măsurile pentru rochiță

Chiar dacă nu a mai văzut-o de luni bune și nu a ajuns nici la petrecerea de ziua micuței sale, Monica Gabor (28 de ani) poate dormi liniștită.

Irina este îngrijită impecabil de tatăl ei, Irinel Columbeanu (58 de ani). Fata în vârstă de nouă ani nu doar că are rezultate excepționale la învățătură și este foarte talentată la pictură, însă se simte şi atrasă de modă, la fel ca și mama ei.

Zoom
În urmă cu șase ani, Moni prezenta pentru Bote

Micuța va defila pentru nimeni altul decât Cătălin Botezatu, la finalul acestei luni, într-o prezentare pentru copii. Irina a fost chiar ieri la atelierul celebrului designer, unde i-au fost luate măsurile pentru o rochiță specială. Au ales împreună modelul și culoarea, iar Irina s-a simțit în largul ei. Deși îi place acest domeniu, Irina nu vrea pe viitor să câștige bani doar ca manechin, așa cum făcea mama ei.

loading...

Citește și

  • irinel columbeanu fetita irinuca halloween

    Aşteptată de cei mici cu sufletul la gură, cea mai înfricoşătoare sărbătoare importată de la americani, a făcut deliciul copiilor de vedetă care weekend-ul trecut şi-au dat întâlnire la o sală de evenimente din Bucureşti. Fetiţele lui Irinel Columbeanu, Andreei Bănică şi Oanei Ioniţă s-au distrat copios la un loc de joacă.

  • irinel columbeanu leita monica gabor fata

    Avanpremiera filmului de animație SpongeBob a strâns laolaltă mai multe vedete printre care și Irinel Columbeanu. Omul de afaceri nu a venit singur, ci însoțit de fiica sa, Irinuca, în vârstă de șapte ani și jumătate.