Fiica lui Salam a împlinit 17 ani. Cadoul iubitului în miez de noapte

hjhj.jpg

Cătălin Vișănescu și-a surprins iubita cu un mesaj în miez de noapte
foto: Instagram

Sărbătoare în familia lui Florin Salam. Fiica cea mare a acestuia, Betty, se apropie cu pași repezi de majorat, aceasta împlinind frumoasa vârstă de 17 ani. Tânăra a primit primul cadou chiar de la iubitul ei, Cătălin Vișănescu, care a emoționat-o până la lacrimi. Declarația de dragoste primită în miez de noapte a făcut ca ziua de naștere a cântăreței să înceapă cu dreptul.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu formează un cuplu de ceva vreme, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste adolescentină. Tânăra a împlinit 17 ani, ocazie cu care iubitul ei și-a făcut publice trăirile și sentimentele pe care le are pentru ea și datorită prezenței ei în viața lui. Declarația de dragoste emoționantă a fost publicată pe contul lui de Instagram.

hgdhfgudi.jpg

Cătălin a alăturat fotografiei o declarație de dragoste emoționantă
foto: Instagram

”Vreau să-ți spun doar atât: am să te iubesc la fel cât timp o să-mi bată inima din piept! Am să fiu alături de tine tot timpul și la bune și la rele! Am să îți ofer tot ce am eu mai bun și mai frumos! Vreau să te fac fericită și tot timpul să ai zâmbetul pe buze! Vreau să îți îndeplinești toate visele și dorințele alături de mine! Te iubesc așa cum nu am să mai iubesc pe nimeni niciodată! Te ador iubirea mea frumoasă!”, a scris tânărul pe Instagram.

Cubvintele sale frumoase nu au fost trecute cu vederea de către internauți, aceștia felicitându-l pentru curajul și cuvintele sale, iar lui Bettyi-au făcut urările cuvenite cu ocazia împlinirii celor 17 primăveri.

Betty Salam i-a moștenit vocea tatălui său, însă, spre deosebire de acesta, bruneta a ales să cânte și să încânte lumea cu alt gen de muzică, nu cu manele. 

Loading...

Citește și