Fiica lui Ovidiu Anton ştie pe de rost versurile Deliei!

12-13-vedete-anton-1.jpg

Anton e mândru de fiica lui, Adela
Citeste tot despre: 

Ovidiu Anton (35 de ani) a luat-o cu el, săptămâna trecută, la Festivalul ”Cerbul de Aur” de la Braşov şi pe Adela, fiica lui în vârstă de 7 ani, care a fredonat, din scaunul de spectator, toate piesele Deliei.

Anton, care a câştigat ”Premiului presei”, cu piesa „Moment Of Silence”, cu care a participat şi la Eurovision, e tare mândru de puștoaica lui: „Adela era fericită cât a cântat Delia şi chiar glumeam cu ea că nu ştie versurile mele rock, dar le ştie pe ale ei. Rock-ul şi copiii nu prea se pupă. Adela cântă, dar şi ia cursuri de balet, îi place să danseze şi imită tot ce vede în videoclipuri. Am încurajat-o să facă ce vrea ea, iar dacă va considera că trebuie să continue o voi susţine”, ne-a povestit Ovidiu. Delia a recunoscut, când l-a reîntâlnit pe Ovidiu, în 2014, la emisiunea ”X- Factor”( Antena 1), că a fost îndrăgostită lulea de el, în adolescență: ”Eram leșinată după el!”, a declarat ea. 

12-13-vedete-delia.jpg

Delia a susținut un recital la ”Cerbul de Aur”

 

Loading...

Citește și

  • E mereu în viteză şi ai impresia că se teleportează. Săptămâna trecută se afla pe Coasta de Azur, cu soţul Răzvan Munteanu, vineri noapte a cântat la “Cerbul de Aur”, la Braşov, iar a doua zi, tot la miezul nopţii, făcea spectacol în clubul Loft, din Mamaia. La final, era atât de obosită, încât a plecat imediat de pe scenă, fără să mai rămână în club.

  • Nu mi-a plăcut show-ul - repet, show-ul - tău de la Cerb! Deși pare OK.